Te meg a leghülyébb madár vagy, előbb mondtam el, hogy telefon és laptop. ekkora majmot istenem. nem a telórol írok iyen gyorsan. azt használom modemként vagy mittomén miként.
na hát erről beszéltem. egyik fele a motorokhoz nem ért, szinkronba hozza a 2 telót.. tolómérővel gondolom.
a másik meg az anyagi hátteret vizsgálja. Joe-Z party arc, ő nem baszogat, leszarja. ti meg.... na mindegy. falusiak, még egyszer mondom, akinek nem inge.
reklámozza magát a halál. egyszerűen be akartam állítani annak a szemét motoromnak a telóját, gondoltam előtte dumálunk itt vagy valami. de itt a legtöbben a különbséget nem tudják rs meg rs sp között és a lakásomról meg magamról meg IP-kről beszélnek... leugrottam inni valamit. itt kéne maradni. MO soha nem fog változni, 16 éves kis csotrogány majom hadonászik ilyen szavakkal, hogy IP meg BMP meg mittomén. jó tegnap kamuztam nem vagyok a felső 1000 tagja de nem megy rosszul. ennyi. itt úgy látom az ilyet kinézik, mint általában egész MO-n. nőjetek fel a szutykotokban, tisztelet a kivételnek.
leugrottam csá
Nah ez a szarért hugyért egy kicsit erős volt.Nem nagyon vagy te benne a kinti árakban haversrác. Gyönyörű csapottseggű(GYK 99 utáni) RS-ekre 2000Euró kürül mondanak és ez 125 még csak nem is 250.Ha valami olcsóbb akkor az törött,csúszott esetleg akasztott.
jól van hülyegyerekek. mit magyarázkodjak nektek. bedugom ezt a kis szemetet az usb-be, összekapcsolom a telóval és netezek, mit nem lehet ezen érteni, milyen IP cím, miről beszéltek ti... ezt a a szánalmas irigy bandát. mint te vagy mokker. hol látod te az én IP-met vagy mimet. azt sem tudod miről beszélsz
nem értelek néhányatokat...
1.ha igazat mond,szarni fog a fejetekre
2.ha hazudik...akkor mi van?asziszitek majd megtör és elkezd sirni hogy igen a netről szedtem a képet blabla?
mit vártok?
a másik meg az anyagi hátteret vizsgálja. Joe-Z party arc, ő nem baszogat, leszarja. ti meg.... na mindegy. falusiak, még egyszer mondom, akinek nem inge.
leugrottam csá
huhh Grimm mesékből elégvolt mára
Na sziaztóóóóóóók
Beszélgessetek még 1 kicsit az új jövevénnyel
1.ha igazat mond,szarni fog a fejetekre
2.ha hazudik...akkor mi van?asziszitek majd megtör és elkezd sirni hogy igen a netről szedtem a képet blabla?
mit vártok?
Jah és az állítható teló,kívülről ennyiben különbözik a gyáritól.