Messze voltam én a szarozástól. Csak még sosem láttam ilyet. Eddig azt hittem hogy a kawa csak krossz mocikba tett 2t blokkot. Szóval erre volt a nagy csodálkozás.
Sziasztok! szeretnék venni RS 125-öt de még nem döntöttem el azt szeretném kérdezni hogy hány km-enként kell benne dugót cserélni meg hengert,meg hogy megéri-e venni szóval mindent!előre is köszi!
Hát először is ne hajtsd semennyire eleinte télleg csak harmad fordulat utána lehet fél is meg az a lényeg h ne erőlködjön a motor meg ne is pörögjön!Meg fontos h a benzinhez is rakj egy kis olajat ne csak az olajzó adjon neki!
Ki mondta, hogy vadásznak ránk? De azért valljuk be, ha félted a gyereked, családod, téged se érdekellne, mi lesz a motorossal
Különbenis, én csak a magas biztosítás, és a teljesítménykorlátozás miatt aggódom Nincs kedvem 50 LE-re fojtott motorokkal rohangálni
Kemény vagy Ági. Fröcsög a szádból a szar. Keress meg hétvégén hungaron, megbeszélhetjük, ha akarod. Viszek pajszert :) Utána meg berakom a fejedet a gumimelegítőbe :) na, jó maszturbálást kisfijúúúúúú
Hm ezt a motort nem rég vetted, igaz? amikor náluk jártam egy 06 os használt RS mellett álldogált ha minden igaz... A natix pedig továbra is rohadjon meg , de szerencséjükre nekem nem matricázták fel a mocit... még az hiányzott volna azok után amit előadtak nekem...
Aprilia Rs 125 Extrema UBC-972 nem ismerős valakinek ez a frsz.? volt mocim még annó,és érdekelne a sorsa,valaki esetleg?
Különbenis, én csak a magas biztosítás, és a teljesítménykorlátozás miatt aggódom Nincs kedvem 50 LE-re fojtott motorokkal rohangálni