Szó sincs gumi bakról sehol se.Az lesz a gond amit Jamal mond nem forog a kiegyenlítő tengely,nézd meg hogy a fogaskerekek jelen vannak e mindehol meg vedd le a kiegyenlítő tengelífogaskerekét és nézd meg hogy forog e rendesen(bal oldali dekni alatt a legfelső fogaskerék középtájt)
ilyen nekem is volt.. de nálam a kiegyenlítő tengely nem forgott... úgy rázott hoyg elzsibbadt a kezem fél perc alatt... nézd meg a bal oldali dekni alatt hogy jól van-e a fogaskerekekkel összerakva
Szevasztok!
Most vettünk egy 94-es évjáratú rs 125-öst és hát annyi gondom van hogy ahogy beindítom ráz a moci de annyira hogy rezeg a seggemnél az ülés érzem a kormány nál és ahogy jobban húzom a gázt annál jobban! Azt mondták hogy sokmindent kicseréltek a motorba fellett ujítva de ez látszik is de ahogy megnéztük a gumi bakokat elhagyták mondenhol ez lenne a baj vagy a motorba a főtengely csapágyak? kérlek segítsetek!
25ezer Forint az 1000es szervizert?
Az szep, nekem ugyezeket megcsinaltak, 12ert, itt a Ring Autonal.
Voltam a Millenel egyszer szervizelni, olajosan, koszosan kaptam vissza a gepet+ 1 csavart nemraktak vissz az oldalidomba, amit csak kesobb vettem eszre. Szerintem oda nevidd...
tök szép az rsed:))(a volt rsed...) nekem most lesz/ van rsem... csak nyitva lenne a köz. felügyelet h meglehetne már a jogsim:( remélem nem lesz semmi baja az rsnek... mert ha igen akk
RsPetya, nem gond, te vagy a huszadik aki visszamondja.. :S De megbocsátok.
Elég korrektnek tűnnek ott ahova jársz szervizre, hol van ez pontosan? Ilyenkor sajnálom hogy nem ilyen helyen vettem a motort, én álmodni se merten CDI fojtás kiszedésről, meg kipuff berhelésről.
Mennyit kért el a szervizért (gondolom ez az 500as volt)?
Akkor oda nem is kell a blokk meg a csavar közé gumi bak?
Aki irt eddig kösz szépen!
Most vettünk egy 94-es évjáratú rs 125-öst és hát annyi gondom van hogy ahogy beindítom ráz a moci de annyira hogy rezeg a seggemnél az ülés érzem a kormány nál és ahogy jobban húzom a gázt annál jobban! Azt mondták hogy sokmindent kicseréltek a motorba fellett ujítva de ez látszik is de ahogy megnéztük a gumi bakokat elhagyták mondenhol ez lenne a baj vagy a motorba a főtengely csapágyak? kérlek segítsetek!
Az szep, nekem ugyezeket megcsinaltak, 12ert, itt a Ring Autonal.
Voltam a Millenel egyszer szervizelni, olajosan, koszosan kaptam vissza a gepet+ 1 csavart nemraktak vissz az oldalidomba, amit csak kesobb vettem eszre. Szerintem oda nevidd...
Dunakeszi Millie-nél vettük, oda is vittem. 25ezer FT volt az egész szervíz.
Mostantól 4ezrenként kell, de gondolom ezzel mindenki így van.
Elég korrektnek tűnnek ott ahova jársz szervizre, hol van ez pontosan? Ilyenkor sajnálom hogy nem ilyen helyen vettem a motort, én álmodni se merten CDI fojtás kiszedésről, meg kipuff berhelésről.
Mennyit kért el a szervizért (gondolom ez az 500as volt)?