hát az még sokmindentől függ,de ha jövő tavasszal összejön akkor vmit 1millióig tudok talán venni,ebből csak a korábbi évjáratok jönnek ki..de vittek egy 96os Bravo HGT-vel, van benn 180e km.. és makulátlan..a motorja pedig ah. viszi az 1 isten:D
Mindkettő jó választás a motor a lényeg Ha van dellád akkor próbáld meg a változó szelepvezérlésest venni (ha lesz egyáltalán) sokkal jobb az 155 Paci ( a másik 148)
nem nem,hanem megállított a rendőr ,mielőtt megcsináltam volna a motorjogsit, fellebezést már megírtam, bíróság viszi tovább az ügyet..
Type R jó gép az.... :)) én a bravo hgt/marea 2.0 20V hlx párossal szemezek,1éven belül jó lenne beújítani
Levelet kaptam life... 4hónap eltiltás ,35e pénz v 35nap elzárás.. hozhatjátok a rácsossütit
1hete élvezem a korlátos jogsim..ere már jött is a papper-k..vaélet..:(( még fellebbezéssel probálkozom..
Helo! Ha netán van vkinek,vagy tud vkit akinek van eladó 98as évjárat utáni 50es,vagy 125ös rs,az kérem mélben jelentkezzen a noarmy@citromail.hu címen..sürgős lenne...
Sziasztok!nem tudjatok e hogy kie vagy hogy ki vette meg volt egy nagyon szep sarga szinu rs 125os ki teve egy honapja a sitokra?ha tudjatok kerlek irjatok mert nagyon erdekelne es gondolom hogy ti ismeritek koszonom elore is
389eFt
FElvettelek msn-en.
Type R jó gép az.... :)) én a bravo hgt/marea 2.0 20V hlx párossal szemezek,1éven belül jó lenne beújítani
Tegnap csapattam egy 2000-es évjáratú Accord Type-R-rel . Nem szar a gép
http://index.hu/politika/bulva...
1hete élvezem a korlátos jogsim..ere már jött is a papper-k..vaélet..:(( még fellebbezéssel probálkozom..