h idézzelek:"mert 125-rs-t akarok venni! (mellesleg sztem naon jó választás naon szép motor és a 36 lovacska se semmi)Válaszotokat előre is köszi!"
erre
Egy power behuzot aranyért erre meg szar és nem hajlando visszavenni és azt mondogatja hogy jó meg hogy mi kurtuk el ennyit a magyar mentalitásrol tisztelet a kivételnek
szevasztok!
98"as évjáratú aprilia rs 125höz kellene komplett power szelep (motorral, késsel-mindennel). HAsznált is érdekel természetesen jó állapotú. Aki tudna nekem segiteni kérem jelezzen vissza itt vagy e-mailben a brezofighter@freemai.hu címre. SÜRGŐS!
Segitségeteket előre is köszi.
Nem tom azt hiszem itt hallottam valakitől azt a kérdést h ki érti a nőket? Nem tom h hogy jön a motorokhoz de ha segítség kell akkor kattanjatok bátran! Itt vannak tanácsok bőven! www.CsajozasiTanacsok.hu - Tanácsok, tippek, módszerek a sikeres csajozáshoz, hogy a legjobb nőket is elcsábítsd!
Sziasztok Tudtok segíteni? Aprilia gazda vok és le szeretném cserélni a drágaságom a közeljövőbe ha tudtok olyan helyet ahol beszámítják vagy ha a fórumról valamelyik eladó akkor megbeszélhetnénk 2005-2007-es évjáratig! Az enyém aprilia rs50 1800km-van benne 105-öt megy kb de még nem naon huzattam a 90-et szereti 2007-es július elején hoztuk 0km-el! Jah érdekelne mennyit megy az új 125-ös aprilia előre is köszi !
erre
98"as évjáratú aprilia rs 125höz kellene komplett power szelep (motorral, késsel-mindennel). HAsznált is érdekel természetesen jó állapotú. Aki tudna nekem segiteni kérem jelezzen vissza itt vagy e-mailben a brezofighter@freemai.hu címre. SÜRGŐS!
Segitségeteket előre is köszi.
www.CsajozasiTanacsok.hu - Tanácsok, tippek, módszerek a sikeres csajozáshoz, hogy a legjobb nőket is elcsábítsd!
az nagyon jo lenne de nemtalálom a msn-ed...:S
ird le felveszlek beszélünk
1 rotax 122-es blokk vann benne a full power verzio!
akinek esetleg vann vayg tud valahonnan az irjon köszönöm...