csá mki!uj nickem van,leváltottam a Kawasakizx10r-t,így egyszerubb megszolítani meg ezt használom ugyis:D...am zsír volt Kunmadár...Atta te meg eszméletlen mit tudsz,komolyan
ja, és ha valakinek lenne esetleg raktáron egy tartalék digitális kijelző az rs-éhez (a kis digire gondolok középen a régebbi modelleken) szivesen megvenném :)
Hi...Van egy apro problémám...síkegyenes úton mentem mikor a kilométeróra egyszer csak nullára esett...mi mehetett tönkre?...mibe kerülhet megjavitani? a moci rs125 2001 előre i s köszi a választ...
Erdekelne egy Aprilia Rs 125os 1000eurot ajanlok erte es jo lenne ha 50es papirokal lenne Aki gondolja hogy tudd nekem segiteni kerem irjon a djmarto2@yahoo.com ra !koszonom mindenkinek aki meg probal segiteni varom az e-mailotokat
Ne is haragudj de ez elég trágyán néz ki. Plekó nem kéne rá? Így egy kicsit huzatos Különleges a fényezés mi? Matt kazánlemezfestékkel csinálták?
Elmondom csak h képben legyél. Ha 200 ezer fölött el tudod adni akkor félisten vagy én max 150-et adnék érte. Nézd meg az enyémet ami a adatlapomon van na azt adtam el 2 kilóért és egy kicsitt jobb állapotban volt mint ez a motor.
Jaja az láccik rajta télleg hogy nagyon rendbe van, de akkor marad a fekete ha a szürkében nincs power, meg ugyis messze van tölem Bács-Kiskun, talán másik valahol közelebb van.
ma voltam Debrecenben és láttam egy új fehér RS-t UIK- .... a rendszáma piros fehér kabátban volt. esetleg fórumon a tulaj ?
akit érdekel msn aprilia-rs-racing@hotmail.com
De nem mondok mást. Megvárom mikor fogod eladni. 150000 adok érte láttatlanban Annyit ér
Elmondom csak h képben legyél. Ha 200 ezer fölött el tudod adni akkor félisten vagy én max 150-et adnék érte. Nézd meg az enyémet ami a adatlapomon van na azt adtam el 2 kilóért és egy kicsitt jobb állapotban volt mint ez a motor.