kozponti telo az kuka, azt cserelni kell. elso teloba meg olaj kell ha folyna lennt akkor meg szimering is. powert meg ne allitgatsd el az jo ugy 7900on
má belefujtam egy csomó tisztitó sprét és még mindig nem mozdul:( kb 3-4mm tud csak csúszkálni:( és akár hogyan próbálom kihuzni nem megy ,próbáltam csavarhuzóval finoman feszíteni, úgy se indult meg:( te milyen sprével fujtad? vagy hogy jött ki?
skacok a központi telóm folyik. azt hol tudom javítani?
és sztem az első is szar :) arra valami orvoslás?
meg azt mondták, hogy lehet okosítani a powerszelepen, hogy elöbb nyisson( most 7900) van annak értelme? ha előbb nyit akkor elöbb jön az erő?
valaki megtudná mondani h hopgyan jön le az rs-ről a power szelep? mert kivettem azt a 2 csavartm ami felfogja,de nem to kihuzni vagy az hogy jön ki? mert 1 cm jön csak ki és utána elakad valamiben.
uff, hat en most fogom a motoromat vinni, mert ket kabel nem kap egyaltalan aramot, megneztuk villamossagi szerelovel, szal azt ki kell cserelniuk + meg kell javitaniuk azt is, hogy miert folyi ka tomitesnel olyaj a vizhutesembe !
Majd megmondom mennyit kellett erte fizetni, de hat csak garancias, vagy nem nezik semmibe? :(
nekem bejon a motor es szerintem jovore ilyenem lesz, nemtom miert lenne szemet domb ...
5 ev garancia ... szal ha vmi gond van kicserelik nem a te penzedbe kerul
csak szerintem kurva puha. kicsi hupli és már üt is. vagy ez ilyen?
és sztem az első is szar :) arra valami orvoslás?
meg azt mondták, hogy lehet okosítani a powerszelepen, hogy elöbb nyisson( most 7900) van annak értelme? ha előbb nyit akkor elöbb jön az erő?
majd kereslek akkor
Majd megmondom mennyit kellett erte fizetni, de hat csak garancias, vagy nem nezik semmibe? :(
5 ev garancia ... szal ha vmi gond van kicserelik nem a te penzedbe kerul