helo mindenki! segitségre lenne szükségem ma raggel levettem az rs-nek a kuplung felöli dekniét.mert ahol a kuplungbovden bemegy a blokkba/deknibe/ nekem ott mellette kinyomta az olajat.valaki tudna segiteni hogy oda milyen tömitést kell tenni? vagy valami ?
Sziasztok! Valaki nem tudja , hogy mi szerint és hogyan kell az RS kipufogószelepjét beállítani? Ti mivel takarítjátok vagy, hogy az RS vázát hogy ne maradjon foltos?
Csak érdekesség kép, még ezen is gondolkozom bár nem R6 de azért jó az ár érték arány kicsit érdekes hogy ilyen árban van :http://www.hasznaltauto.hu/ker...
A gyári piros-fehér-fekete fényezésű R6?Mert ha arról van szó azt mostanában nem nagyon láttam kb két hónapja.Személyesen nem ismerem a gazdáját a motort se igazán,annyit tudok neked mondani hogy mikor látom mindíg tiszta a motor foglalkozik vele a srác.De mondom mostanában ritkán látom.
Még nem végleges jön rá a rózsaszín festék (nem vicc)
Érdeklődnék h van-e valakinek eladó magyar papiros (rendszámos ) rs 125 1997-től váza ? esetleg rendszám mélkülit külföldi papirosat beszámít-e?
msn címem is ugyan ez.
Dobj már meg lécc egy msn címmel vagy emailal! köszi