Ma voltam a Matraba, nagyon elveztem, kurvajo hely, kentuk is neki jo ideig. Aztan jottunk hazafele haverral M3ason, egyszercsak hatso kerek beblokkolt 140nel, aztan hello kitty. lealltam az ut szelere es nemindult. Forog az onindito, csak nemkap ra cucc. asszem a dugonak annyi.
Hetfon vittem volna 4000es szervizre. Viszem is, es nagyon remelem hogy garancialaisan megcsinaljak.
4000km, nevetseges
De azert jo napom volt, nagyon kiraly a matra, egyszer mindenki menjen el
valószínű hogy ott mert tegnapelött plajcseppket lűttam a bal oldali idomon belül olyan helyen ahova valószínű a henger és kipu találkozásánál esik le az olaj. vagyis csepg.
és ezt hogy lehet egyszerűen orvosolni? hogy van rögzítve? lehet, hogy csak húzni kell a csavaron?
jaja szerelőm mondott vmi betüjelzést az olajokon és sztem ezen a power1 racing-en G-van ami a szerelőm szerint nincs is valójában... de majd most vasárnap megyek vissza beállitatni az RS-t és megkérdezem töle hogy ezt bele merjem e rakni.... amugy r2-t lehet még kapni?
ezt hogy érted? Én reggelre beállítom a vekkert, kinézek az ablakon, megnézem a met.hu-n hogy milyen az idő a siófoki webkamerán. Ha nincsenek vízcseppek rajta, akkor bedobom az esőruhát a csomagtartóba és letépek Kakucsra.
Hetfon vittem volna 4000es szervizre. Viszem is, es nagyon remelem hogy garancialaisan megcsinaljak.
4000km, nevetseges
De azert jo napom volt, nagyon kiraly a matra, egyszer mindenki menjen el
köszi elöre is
mustad@freemail.hu
és ezt hogy lehet egyszerűen orvosolni? hogy van rögzítve? lehet, hogy csak húzni kell a csavaron?
ha befogom a kiput lekéne hogy fulladjon a motor?
befogom és ugyanugy jár. lehet h valahol kifúj?