üdv mki!tnap az én csaladomba tortent egy szomoru baleset...nagybátyjám a 250es MZjével...ment a 4esen és egy öregember rosszul lett áttért az ő sávjába...medencetörés,mind2 kar és láb és had ne sorolja ma séruléseket ...MKI VIGYÁZZON MAGÁRA!
nah 1 olyan kérdés amit már 1000 szer feltettek nektek. tehát jöjjön 1001 szer:
87 kg vagyok . mennyi alatt van fenn velem az rs kb? 33 ló vagyok (ha sikerul tuti jól váltanom és nem baszok el semmit. ettől tekintsünk most el) a motorja nagyon jó most kapott uj dugót.. nah kb hány sec?
akkor jó. én csak azért röhögtem mert Joe nem érti ha valaki vesz valamit annak nem azt mondjuk h jó kis alsókategóriás csizma hanem h használd egészséggel:)
Nah srácok elmegyek horvátba 1,5 hétre, aztán ha visszajöttem ezerrel pályázás meg készülés . Pályaarcok! aug. 15-én 18-20 óráig szervez pályázást a hringen a MERSZ. 2 óra foly. moccozás 12000ft. Aki jön, az írja fel magát itt , a fórumban keressétek a mersz topikot és abban pályamotorozás, asszem. megtaláljátok.
annyira volt , be is lett járatva, olajat kapott rendesen. a gyűrű ahol eltört látszik h fekete picit (mármint a törésnél) szal először csak elrepedt és úgy mehetett egy kis ideig:(
kurva jó, elrepedt az alsó gyűrűm és beleakadt a kipufogónyílásba, szépen végigmarta a hengeremet méghozzá önindítózás után ahogy beindult egyből hajnali 3kor kezdtem szétszedni
87 kg vagyok . mennyi alatt van fenn velem az rs kb? 33 ló vagyok (ha sikerul tuti jól váltanom és nem baszok el semmit. ettől tekintsünk most el) a motorja nagyon jó most kapott uj dugót.. nah kb hány sec?
Jó kis alsókategóriás csizma
mi a picsától törik el egy gyűrű?
most mondhattam volna azt is hogy olvass vissza "csööög