Holnap megyek érte. Megbeszéltem a srácokkal, hétfőn fújják. Meg faszán vége van a kertészmelónak, hétfőtől kiképzés fateréknál alkatrészraktárban, aztán megkapom 1 hónapra Vicces lessz
Tomi te meg told ki a puncidat hringre, megyek egy kört, meg kipróbálom kiscibert
Vki kérdezte a kecskeméti go-kart pályát. Negyed óra 500 Ft. Nem rossz kis pálya csak kicsit rosszabb az aszfalt minősége de jó kis éles kanyarok vannak benne. Amúgy a Szt. László körúton van a Mercedes-Jeep-Chrysler kereskedés után!
Szia! Az enyém is elég durván füstöl és bevan állitva az olajpumpa elvittem szerelöhöz kiderült h minimumra van állitva és még igyis túl sokat ad neki. De majd kilesz kötve és ekverni fogom a benzint.
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem. Mit tudok tenni, ha füstöl bemelegedve a motorom (szürkés kékes füst). Az olajadagoló elvileg jól van beállítva. Segítségetek előre is köszönöm.
ez a ghostrider nickű gixxeres gyerek ritka nagy balfasz.
rs125 videókhoz olyan okos értelmes hozzászólásokat ír hogy borzalom.
dehát ez van, hülye nyomorult degenerált kis pöcs :D
Juhééé, meg van végre a kameratartóm! reggel kipróbáltam egy kör erejéig. nagyon rendben van a kis kütyü. Ki jön velem a héten E.ringezni egyet? ki akarom próbálni.
Jah meg ha valaki tud rá vevőt van egy eladó Gilera SP01-esem Aprilia RS idomokkal igényesen átalakítva, pályára tökéletes,minden eredeti olasz papírral rendelkezik.94-es évjárat,elől-hátúl 17-es felni,elől 320-as nagy féktárcsa a hozzá való adapterrel,felújított motorral,32-es delorto karbi.199000Ft irányár.Ha valaki tud rá vevőt az szóljon köszi szépen.
Tomi te meg told ki a puncidat hringre, megyek egy kört, meg kipróbálom kiscibert