Hát, sajnos pedig meghaladta a tudásomat az index, túl bonyorult módon ileszkedik a burkolathoz, a tükörnél pedig elakadtam, amikor a csavart meg kelett húzni
Nincs tükröm, mert nem találok sehol. A szerelőhöz pedig a teló miatt vittem.
sokmindenre. Motorozni legfőképp, döntögetni a parkolókban, túrázgatni ha olyanom van, krúzolni :) , na meg mosolyogni.
meg néha indexért szaladgálok be szegedre vele :) meg sheftelni :)))
valaki árulja már el mire jók a pocketbikeok? értem én hogy nagy buli, meg jó technika, mennek meg minden, de mi értelme? úgysem indulsz el vele motorozni ténylegesen, max poénból. Meg mindenki olyan idiótán néz ki rajta, hogy az valami kegyetlen :)
jaja nagyon zsír volt! mehetünk jövő héten is így délelőtt! most nem leszek mert utazok el, de pénteken reggelre feltöltöm a képeket! Addig tegyétek fel majd a videót valahova:)
igen, már régebben kértem Tőle árajánlatot, meg maileztünk.
aztán végülis úgy döntöttem inkább magam csináltatom, mert így full ingyért kijön az egész
a tervrajzokat egy másik gixxeres fazon rakta fel nemrég ide a fórumba, köszi neki :)
saválló az nem jó mert behajol de a váz nem sérül az tuti, alumínium azt nem tom de a gixxeres emberke biztos tud tanácsot adni nem tudom a nevét pedig tudtam pilisszentkeresztesi
lettek rólad is képek:) a videóért Csombek a felelős