qrva jó... én egyszer sem csusztam meg... tapad mint a szemét. az uccsó körben elmértem egy kanyart, kidobott a rázókő és így gumi csikorással elkezdett csapkodni a kormány mint az állat, már azt hittem jön a firka de húzta a féket, ki a pályáról és sikerült megállni. mögöttem pázy is szvinfarktust kapott:)
1éig szeretnék kimenni valamelyik nap kivéve vasárnap. vki tud adni pontos leírást merre találom mert a weboldaluk nem egészen pontos köszönöm a segítséget előre is
na én megjöttem. qrva jó ez a kakucsring. csombekkal (eléggé érezte a pályát:)) meg pázyvol t voltunk csak az elején meg egy 1000es gixer. még 1 iyen nap és lehet kidobni a térdkoptatókat... aztán megjött rocky is meg még RS-es srácok.... meg a supermotosok... 1-2 kép.
csombek majd feltöltöm valahova az összeset aztán mad szólok honnan lehet leszedni...
Én ott lettem volna, ha tnapelőtt nem adtam volna le a szerelőnek a mocit... Ráadásul fölöslegesen, mert mondta is, hogy csak jövőú 7en tud vele foglalkozni. Mondjuk ha meg nem adom le, akkor meg úgysem bírtam volna ki, hogy ne menjek vele, és azért bal tükör és index nélkül elég veszélyes...
Egyébként mi minden volt ott?
NA én most ébredtem föl. Igen, még pont oda érnék 9-re az Örs vezérre
Reggelizek, lecsutakolom a vasat aztán megyek a bencce után. Ott találkozunk (azokkal akik oda találnak )
Legközelebb remélem megy a két sm Rx
csombek majd feltöltöm valahova az összeset aztán mad szólok honnan lehet leszedni...
Egyébként mi minden volt ott?
Reggelizek, lecsutakolom a vasat aztán megyek a bencce után. Ott találkozunk (azokkal akik oda találnak )