yoooo felkeltem! kicsit felhős az idő de, elkezdek pakolni, aztán öltözni, tankolok,red bull ( nem aludtam valami sokat) valami kaja, bankautomata, aztán goo. na amig ezt megirtam már a nap is pislákol... végre pálya
megjöttem!:)
hát én 9ig kint akarok lenni:) tehát eléggé korán reggel indulok. de ott találkozunk, az biztos. reggel kicsit lecsutakolom még a mocit, tankolok veszek fel pénzt aztán húzok le... meg most megnézem mégis merre menjek mert fogalmam sincs:)
csongi a célegyenes utáni kanyart én is mindig benézem:) mármint h nem benézem csak mindig qrvára beparázok tőle....
hát mivel Bencce csak 2-3-ig tud maradni, ezért jó lenne 1-re a délutáni ment elejére kiérni, hogy még tudjunk vele együtt pályázni. Szóval én valszeg olyan 11 körül indulok el. Budakalász felé megyek és Budaörs felöl érek be a city-be.
Az a részt utáljuk bencce-vel a legjobban! Trükkös, mert igazából nem is lát rá az ember. Nekem is sikerült már ott nem egyszer kimotoroznom a kavicságyba.
Bencce,
holnap mikor indulsz? H a gondolod megyek Budakeszi felé és ott a Gazdagrét-nél ütközhetünk. Feltéve hogy nem reggel 7-kor akatsz indulni
Nah sajnos nem tudok holnap menni. Voltunk lent eringen, célegyenes után sikánt benéztem nem tudtam befordulni, egyenesen ki a sóderágyba aztán eldőltem. Jó moccozást holnapra
Szerintem estek vele....le lett festve...tudom ez még nem ok de ha megnézed a kipuffot is ha jól láttam akkor karcolások vannak rajta...persze attól lehet h semmi baja h estek....
hát én 9ig kint akarok lenni:) tehát eléggé korán reggel indulok. de ott találkozunk, az biztos. reggel kicsit lecsutakolom még a mocit, tankolok veszek fel pénzt aztán húzok le... meg most megnézem mégis merre menjek mert fogalmam sincs:)
csongi a célegyenes utáni kanyart én is mindig benézem:) mármint h nem benézem csak mindig qrvára beparázok tőle....
Bencce,
holnap mikor indulsz? H a gondolod megyek Budakeszi felé és ott a Gazdagrét-nél ütközhetünk. Feltéve hogy nem reggel 7-kor akatsz indulni