Hali!
Én csak azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen gyertyát vegyek a mocimba? Mármint milyen égéshője legyen meg ilyenek....("96-os Aprilia RS 125)
A válaszokat előre is köszönöm!
Najóóó, egyefene. Ha délután mentek akkor megyek énis. Úgy olvastam hogy eddig délelöttről volt szó, ami nálam mindig mission impossible de délutánra talán ki tudok mászni az ágyból .
Hát engem leginkább az zavart hogy ránézésre nagyon lassúnak tűntek a kanyarok. Ezt fokozta az a látvány is ahogy a gokartosok farolgattak a kanyarokban. Mintha minden kanyarja ilyen "visszafordító" jellegű lenne. Persze arra elég hogy az ember leszedje a majrécsíkott a gumiról, és lerakja a térdét, de a kanyarsebességet az éles kanyarok miatt nehéz lehet fokozni.
No mindegy, akkor bencce leteszteli és meglássuk mi a véleménye az E.ringgel összevetve.
De még az is lehet hogy énis veletek tartok, csak ne lennétek ilyen kórosan koránkelők+
Csombek,
mi a tapasztalatod a pályáról? Pár hete elmentünk megnézni, de valahogy ránézésre nem igazán tűnt szórakoztatónak, ezért átmentünk Örkénybe.
Milyen szerinted a pálya (mármint a kanyarjai) motorozhatóság szempontjából mondjuk az Ering-gel összevetve?
Akkor vasárnap megyünk kakucsringre és akkor mindenki fog jönni Az út kakucsring fele már megvan és még azt kéne eldönteni hogy hol legyen a találkahely én Gyálra voksolok
Én csak azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen gyertyát vegyek a mocimba? Mármint milyen égéshője legyen meg ilyenek....("96-os Aprilia RS 125)
A válaszokat előre is köszönöm!
No mindegy, akkor bencce leteszteli és meglássuk mi a véleménye az E.ringgel összevetve.
De még az is lehet hogy énis veletek tartok, csak ne lennétek ilyen kórosan koránkelők+
CBResek közül jön valaki?
mi a tapasztalatod a pályáról? Pár hete elmentünk megnézni, de valahogy ránézésre nem igazán tűnt szórakoztatónak, ezért átmentünk Örkénybe.
Milyen szerinted a pálya (mármint a kanyarjai) motorozhatóság szempontjából mondjuk az Ering-gel összevetve?
Kakucs a helyszin barmennyire meglepo
5e egesznapra 8h-18h
3e delutan 13h-18h
jövő héten aki akar motorozni szóljon
és ha mennétek vhova ne hagyatok ki