hy tyt!
meik cégnél szerelték fel a rendszert úgy h megmaradt a gari? engem a mile-nél leoltottak h ezt h képzelem, azonnal elveszne a garancia... teljesítményre lett érezhető változás?
én tegnap voltam gumit venni előre dunlopot remélem jó lesz. Amúgy most volt nála akcióban 2db dunlop d208 gumi 90%osak az egyik 13ezer a másik pedig 10.
amit windsurfer mond az jó. Dunlop D208-9GP-k vagy MIcelin power vagy pilot race. Inkább ezeket válaszd mint slicket, mert ha versenyezni is akarsz akkor a slickre rondán fognak nézni...
Dunlop D208 GP gumival tudok szolgálni ha az megfelel! Mi azzal pályázunk és versenyzünk...
Ha érdekel lécci csörögj rám telefonon mert a 7végén nem nagyon leszek gépközelben.
06308519052
megérett a dolog hogy én is hozzászólhassak a fórumhoz, tegnap sikerült vásárolnom egy cimborámmal egy RS 125-öt pályagépet reszkess Hungaroring, jövünk!
Segítsetek, szeretnék hozzá gumit. Van valakinek tippje hol kapok slicket és kb mennyi?
addig is olvasgatom a fórumot, jahh meg persze ime fotó is :)
Láttam már pár Arrowos új RS-t, de mindegyiken olyan elcseszettül nézett ki a kipufogó, hogy az hihetetlen.
Az egyiken hülyén volt felfogatva, a másikon valami házi "sufnituning" volt, szal engem látványra nem győzött meg... Legalábbis azok
na megjöttem.
fennvan a rendszer! :)))) nagyon király! gyönyörű hangja van, főleg poweren! 8felett igazán szép!
Hja és igenis viszonylag sokat dobott rajta, a felsőbb régióban a legdúrvább!
ja, és végre szépen kiforog! Eddig sebességben 9500 körül elfogyott az erő, most meg forog rendesen!
a 8000 szerviz is megvolt, mindent rendben találtak, 1edül a hátsó fékcső 1 részét cserélték (a gumit a tartálytól), mert elkoptatta a lánc 1 picit.
Egyszóval szerintem megérte a dolog! ja, és gari maradt!
arrow + RS125 forever!
Ja és egyébként mostantól ELADÓ NYITOTT GYÚJTÁSELEKTRONIKA BESZERZÉSI ÁRON! ÉRD: tyt@vnet.hu
grat a jogsihoz, minket még itt cumiztatnak...csak keddne kérhetek időpontot abba a k.rva okmányirodába, és még kb 2-3 hét múlvára adnak, meg mire kiküldik...ennyit ér ez a magyar rendszer......kb semmit.
meik cégnél szerelték fel a rendszert úgy h megmaradt a gari? engem a mile-nél leoltottak h ezt h képzelem, azonnal elveszne a garancia... teljesítményre lett érezhető változás?
csak a hátsó peremnél lévő eresztést kell jövő héten megoldani aztán irány a pálya mert qrva égő elöl a szőrős gumi meg a 3 centis majrécsík
7000-be tudom adni a plexit,nincs elsárgulva semmi sérülés,kisebb karcok vannak rajta(egy kis fényezős paszta és hibátlan)
Ha érdekel lécci csörögj rám telefonon mert a 7végén nem nagyon leszek gépközelben.
06308519052
ÉS HÉTFŐN GYERTEK A HUNGARORINGRE!
időterv: www.bielrichard.gportal.hu
Jó 7végét!
megérett a dolog hogy én is hozzászólhassak a fórumhoz, tegnap sikerült vásárolnom egy cimborámmal egy RS 125-öt pályagépet reszkess Hungaroring, jövünk!
Segítsetek, szeretnék hozzá gumit. Van valakinek tippje hol kapok slicket és kb mennyi?
addig is olvasgatom a fórumot, jahh meg persze ime fotó is :)
Gábor
Érdekelne
Csinálsz majd képet?
Láttam már pár Arrowos új RS-t, de mindegyiken olyan elcseszettül nézett ki a kipufogó, hogy az hihetetlen.
Az egyiken hülyén volt felfogatva, a másikon valami házi "sufnituning" volt, szal engem látványra nem győzött meg... Legalábbis azok
fennvan a rendszer! :)))) nagyon király! gyönyörű hangja van, főleg poweren! 8felett igazán szép!
Hja és igenis viszonylag sokat dobott rajta, a felsőbb régióban a legdúrvább!
ja, és végre szépen kiforog! Eddig sebességben 9500 körül elfogyott az erő, most meg forog rendesen!
a 8000 szerviz is megvolt, mindent rendben találtak, 1edül a hátsó fékcső 1 részét cserélték (a gumit a tartálytól), mert elkoptatta a lánc 1 picit.
Egyszóval szerintem megérte a dolog! ja, és gari maradt!
arrow + RS125 forever!
Ja és egyébként mostantól ELADÓ NYITOTT GYÚJTÁSELEKTRONIKA BESZERZÉSI ÁRON! ÉRD: tyt@vnet.hu