úúúúristen
Neked krosszmotor való öcsém nem gyorsasági Lefényképeztethetnéd magad oldalprofilból a motoron. Kíváncsi vagyok hogy áll Akkor én a 173 centimmel a tökéletes kategória vagyok
hát a pláza előtt a csajoknak minimum egy 600as motoron kéne vigyorognod,de az is ciki szerintem,vegyél inkább egy BUSÁT ha neked az a fő szempont hogy mi ciki.
én a 189centimmel cikiskedek még jogon is ha arrol van szo
Egy ilyen 125-os gep max mekkora emberkenek nem ciki meg ? Szeretnek egy ilyet venni de valahogy kicsikenek tartom igaz meg kezdo motros vagyok de egy 183 cm alkatal hogy nez ki ez a motor ?
De Bence egyszerűen nem tudsz vele lassan menni
2500 alatt tépi a láncot, 3000 fölött már harap és 6000 fölött tombol dúl-fúl visszaengeded a gázt akkor hörög, durrog brutál a hanngja egyszerűen nem lehet vele lassan menni Megyek azthoszem nagy lazán lenézek 150 ,60-as táblánál.... Szörnyű
Jó de ez az egyedi esetek eggyike Amúgy én autóval is 200-körül szoktam menni ha úgy van. Tegnap este Suzuki út Esztergom felé egy barátom 406 Coupé-jával 230. Nem érdekel semmi már.....
Dávid csak h nyugodt legyél tessék egy kép és egy link.... Sv padon 110le 2004 RR 106 és elég kevés nyomaték az Sv-hez képest Ezen még van 2 Raptor nyitott sportdob pluszban ugyhogy biztos több.
Persze az RR 30kg-val könnyebb is
De szarok az egészre amúgy is h melyika több le meg stb. Csak nem volt igazad ennyi
Neked krosszmotor való öcsém nem gyorsasági Lefényképeztethetnéd magad oldalprofilból a motoron. Kíváncsi vagyok hogy áll Akkor én a 173 centimmel a tökéletes kategória vagyok
én a 189centimmel cikiskedek még jogon is ha arrol van szo
Barátnőm nem nagyon engedi viszont
2500 alatt tépi a láncot, 3000 fölött már harap és 6000 fölött tombol dúl-fúl visszaengeded a gázt akkor hörög, durrog brutál a hanngja egyszerűen nem lehet vele lassan menni Megyek azthoszem nagy lazán lenézek 150 ,60-as táblánál.... Szörnyű
http://www.sportrider.com/feat...
halkan megjegyezném, a cidri cigányul annyit tesz hogy "hideg"
Dávid csak h nyugodt legyél tessék egy kép és egy link.... Sv padon 110le 2004 RR 106 és elég kevés nyomaték az Sv-hez képest Ezen még van 2 Raptor nyitott sportdob pluszban ugyhogy biztos több.
Persze az RR 30kg-val könnyebb is
De szarok az egészre amúgy is h melyika több le meg stb. Csak nem volt igazad ennyi
A közlekedés többi résztvevőjéhez képest elég brutál