Új olaj, kifejezetten 2 üteműbe való váltó és kuplungolaj, vmi jó drágafajta , de nemtom miért csúszik. Ha öntök még bele vagy 1 decit attól lehet vmi baja?
Érdekelne engem rs125 2005-2006os
Ha van valakinek ilyen jó áron akkor
dobhatna egy emailt vagy itt a számom 06-20-391-9664
Holnap megyek eggyet megnézni de azért minden lehetőség érdekel!
Ja meg tényleg megbírja enni a 8 liter 100-on?
hy all!szeretnék érdeklödni hogy a gyári rs125 mennyit megy ?és fogyasztás/100km..most állok motor vásárlás elött és még döntés képteln vok a cagiva mito és az rs125 között..mien árban lehet beszerezni alkatrészeket netán valami weboldal?
ne legyél ennyire irónikus.
mellesleg meg ne sértődjetek pályázók, énis nagyon élem a kanyargást a kamionparkolóban (és az még semmi egy igazi pályához képest) , de azért az utcai motorozás is kurva jó tud lenni, annak minden szépségével és rútságával.
én speciel kibaszott boldogan ültem le utána itthon hogy hú bazzeg átmotorztam egy baszott nagy viharon, meg elkapott egy jégeső. bár lehet csak nekem okoz örömet mindenféle viszonyban kipróbálni az RSemet.......
2év múlva eladod? hm hm...emenek lefoglalózom:D
Érdekelne engem rs125 2005-2006os
Ha van valakinek ilyen jó áron akkor
dobhatna egy emailt vagy itt a számom 06-20-391-9664
Holnap megyek eggyet megnézni de azért minden lehetőség érdekel!
Ja meg tényleg megbírja enni a 8 liter 100-on?
amúgy nem vitás, RS125 a király!
van aki a szadó mazót szereti van aki meg csak ala natur
mellesleg meg ne sértődjetek pályázók, énis nagyon élem a kanyargást a kamionparkolóban (és az még semmi egy igazi pályához képest) , de azért az utcai motorozás is kurva jó tud lenni, annak minden szépségével és rútságával.
én speciel kibaszott boldogan ültem le utána itthon hogy hú bazzeg átmotorztam egy baszott nagy viharon, meg elkapott egy jégeső. bár lehet csak nekem okoz örömet mindenféle viszonyban kipróbálni az RSemet.......