NA sok okos tojás!bejön beugat egyet és azt hiszi h laza tőle de kurvára nem!na mind1 nem fogom itt osztani oldalokon át!Én kérdeztem vmt nem kijelentettem ti elmeroggyant okostojások nekem is a Szabó Nándi mondta mondjuk tom nektek nem mond semmit ez a név .......és miért kéne injektor egy chip tuninghoz te nagyokos szerencsétlen..................látom nagy volt a sor mikor az észt osztották!Ez nektek egy forum h bejöttök beröfögtök vmt kiröhögitek a másikat azt közben akkora egy árvizkárosult balfasz vagy mint az állat!Na szal le lehet állni Csak kérdeztem vmt!
Jah hát ha már a katalizátor kikerül az egy nagy előrelépés
Ezekkel a k.rva Euro normákkal kinyírják a vezetés élményét (bár ezt mondjuk eddig csak autóban vettem főleg észre) Miután sikerült vezetnem keresztapám 1.6-os 5-s Golfját hát az b.zzeg egy akkora kalap sz@r Semmi hanng, nem szeret ha pörgeted, rugdostam a gázpedált 1, 2 nem szorít az ülésbe. Nagyon gyenge. Ha meg megnézünk egy 10-14 évvel ezelőtti konstrukciót (a Maris az pont ilyen) ááh ég és föld a különbség az utóbbi javára.
Sztem ez motoroknál is így lenne ha a gyárak nem mindig ujra és ujra tolnák fel a teljesítményt.
Ja meg nefelejtsük el h autókat 4-5 évente szokás megújítani komolyabban motoroknál ez 2 év
amúgy egy kipufogó szted hány lóerőt dob egy 30lovas RS re?