áh, hiába szenvedtem az A1-gyel... a 30 lovas RS-t nemlehetne vele vezetni elvileg... de mosmá levan szarva, meglett hozva, hétfőn megy műszakira yupíííí a zsernyákok meg bevehetik ha nézik majd a kilowattot bár mki aszonta eddig h ritkán nézik azt.. csak megnézik h 125, A1 mehecc tova
Ja muszáj készülni ha a maxot akarom hozni. Irodalomból még sehol nem tartunk, de nem itt fárasztom a társaságot. Mostanság nagyon ritkán olvasom a fórumot és rohadt ritkán vagyok msn-en. Amúgy majd dumálunk valamikor.
Hát ezt elkúrtad mivel a motoron csak a faridom volt rajta. A blokk ki volt kapva és ha jól tudom még a tank se volt rajta. Egyébként az én motorom az előző tulajnál egy felújítás előtt.
Szerintem nincs olyan ember a földön aki abba szeretne kapaszkodni...
a szíj 1 dologra jó, annál fogva manőverezem a motort amikor pl hátrafele tolom ki a garázsból...
Ja a kérdésedre a válasz:
nincs péz, nincs olaj, nincs benya
nem tud vki RShez a hátsó faridomba ien kapaszkodóvast vagy mi a szöszt, nekem nincs meg rajta és aztmondják nem megy át műszakin kapaszkodó nélkül:S
valaki kérdezze már meg mennyit fogyaszt, mennyit megy az új RS, hogy legyen egy kis élet!
Amúgy Rollyee, elvagy tünve!!!
Érettségi
Új mocid van dadis?Gratula hozzá