Zotya, ebben mi a kukacoskodás, csak érted lemész a magnéziumos bácsihoz és összehegeszt neked egy magnézium kereket, ennyi, nemáll semmiből, vágaszt tárcsát. utána a szénszálas bácsi csinál neked hyper könnyű idomot, meg segédalvázat, és ennyi kész is.
Nemkell it túlkomplikálni a dolgokat....Olyat keresek mint a képeken.....az alőbbit egy mitoé az utóbbi egy rs-é csak 5 felfogatási pontja van,de nekem 6-os kell...ennyi
Nah már ne is haragudj meg!
De ez már nekem sok.
Pont úgy beszélsz mintha minden utca sarkon lenne plazma vágós vagy lézervágós,
aki mindent meg tud csinálni amire csak elfinngod magad...
És arról ne is beszéljünk mennyibe fáj az ha kivágatod, lehet veszel tárcsát újat annyiból...
azt ugye tudod, hogy ennek semmi köze a tárcsához? mármint hogy hány csavarral fogatjuk a felnihez... a közdarab a lényeg, azt meg olyat csináltatsz amilyet akarsz. csak ki kell vágni lézerrel..
szerintem itt arra gondol, hogy a tárcsához kapcsolódó közdarab (tudja a fasz mi a neve), na az 6 ponton van csavarozva a felnihez.
bár tény hogy magának a tárcsának semmi köze a 6 lyukhoz.
na?
Egyébként jó napot, erős nyakat!
Néni nem csinálhatja?
Érdekelne valamelyik amelyik felmegy a futurára.
De ez már nekem sok.
Pont úgy beszélsz mintha minden utca sarkon lenne plazma vágós vagy lézervágós,
aki mindent meg tud csinálni amire csak elfinngod magad...
És arról ne is beszéljünk mennyibe fáj az ha kivágatod, lehet veszel tárcsát újat annyiból...
Nem kukacoskodás már ez egy picit???
komolyan ???????????????
hát te nagyon PRO vagy
6lyukas a tárcsa mert 6db csavar fogja fel az agyhoz
URISTEN
bár tény hogy magának a tárcsának semmi köze a 6 lyukhoz.
na?
ha ezen te csak 6 lyukat lácc kérdezd meg kezelőorvosodat vagy gyógyszerészedet a fogamzásgátló mellékhatásairól
Bocs csak úgy kijött belőlem