Igen van Nitro sisakom. Véletlenül kettő is. Az N311V az egyik. A sisak 2 éves kurva jól tartja magát pedig sokat mentem vele. Szivacs gyári állapotú semmi összeesés a fényezés minőségi a plekó is jo. Menet közben nem rossz elég csendes sisak 140 től kis sípolás hallatszik. Mivel nincs rajta légterelő ezért 180 felett le akarja a szél szakitani a búrádról 125-s re éppen elég és nagyon kedvezményes az ára.
Továbbá van most nálam egy N1200VX ami full karbon-kevlar 1200g körül kurva könnyű Fullos légterelők gyönyörű grafika és fényezés király plekó. Ez csak 2 honapos szoval tartósságról semmit nem tudok mondani egyenlőre aerodinamikailag király 200 körül is stabilan tartja a búrád.
Most akciósan 40rongy a Pardinál ha jól tudom. Megéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az olcsó AGV-k szarok haverom GP1-e 1.5 éves szivacs összeesve olyan mintha kb 5 éves lenne az a sisak ugy néz ki.
Ami kurva jo az a stealth na az korrekt. Meg a Kseries Rossi
Ma vett egyik haverom egy Sachs ZX 125ös endurót szedi a lábát elég szépen mentem vele kicsit a földuton de rájöttem h ez nem nekem való Elég erös és még fojtás is van benne a kipuban csak a blokk hangja nem teccik nekem elég zakatolós lehet hogy szét lett hajtva...
Hy all!!!!
Valakinek megvanm már a Motorozás Mesterfokon című könyv??? Ha igen akkor merre lehet beszerezni, mert itt Fehérvár környékén egyik könyvesboltban sem találom:(
AGV olcsóbb kategóriás bukók állítólag szarok. 30-nál többet meg nem akarok kiadni buksira. Jóarc vagyok mer előző FM bukómat idaadtam öcsémnek, aztán most kéne egy.
Pardinál le van árazva nitro bukó meg csizma, aztán lehet h benézek oda. Meg Superzone-ban is jó leárazások vannak. Ruha majd valamikor tavasszal használtan Zsolti tanácsát megfogadva.
Joe-nak van Nitroja Majd ha megjön bizots mesél róla.... De az biztos hogy Unikum 1 sisak (nem megsértődni )
Amúgy most van karácsonyi akció az AGV-nél és kurva jó áron lehet kapni ....
Én személy szerint az AGV megszálottja vagyok ....
kényelmes, és sztem korrekt az ára is...