stoppie, keménysrác, nebántsátok. Azért ír ilyeneket, hogy észrevegye már valaki. Nemcsinál ő semmitse. Max otthon ül egésznpa a gép elött és rejszol a cigánykurva nőre akivel táncolt.
Le lehet szakadni rólam
lehet hogy nehéz elhinni, de én is ember vagyok és (veletek ellentétben) szoktam tévedni/hibázni ...
elmesélném mien hetem volt ...
stoppie: te miröl beszélsz??? 6centi??? esetleg 6mili...
és az a "6 centi" rengeteget dob a gépen 28assal nem tud majd kiforogni vagy elfogy a kaja mert a sok benyához levegö is kell...
Erről van szó Ata ....
Haveromnak is 80-as henger van az NS1-esén és a gyári 12-es karbival!!!
Át lett fúvókázva azt csókolom ...
Nem az a 6 centi fogja megdobni a teljesítményt ...
El kell vinni valami profi szerelőhöz és az beállítja neked ....
Pl a 80-as hengerhez az NS1-ben kisseb fúvóka van mint gyárilag!!! És jobban megy mint a gyárival!!!!
azt irja h 160as az rs e és 28as van rajta akkor elvileg megy is vele amugy szentem megy a 28assal is!! a kis rsem is ment a 12es karbival mikor a 75ös henger volt rajta
kül sokan otthon termesztik,aszittem te is ilyen nagy okos arc vagy,hogy otthon nyomod
el ne hidd már hogy itthon nyomom!!!
Anya is rendőr, majd itthon fogom termeszteni teeee észkombájn ...
amúgy mögötte volt 20 darab smile
Komolyan elhitted hogy itthon csináltam a képet
Isten barma
lehet hogy nehéz elhinni, de én is ember vagyok és (veletek ellentétben) szoktam tévedni/hibázni ...
elmesélném mien hetem volt ...
stoppie itt már rég nem a motorokról beszél csak ti nem értettétek...
és az a "6 centi" rengeteget dob a gépen 28assal nem tud majd kiforogni vagy elfogy a kaja mert a sok benyához levegö is kell...
szép is lenne 6 centi
Haveromnak is 80-as henger van az NS1-esén és a gyári 12-es karbival!!!
Át lett fúvókázva azt csókolom ...
Nem az a 6 centi fogja megdobni a teljesítményt ...
El kell vinni valami profi szerelőhöz és az beállítja neked ....
Pl a 80-as hengerhez az NS1-ben kisseb fúvóka van mint gyárilag!!! És jobban megy mint a gyárival!!!!