de ennyiert ???kerdes h megeri e...nekem semmikepp sem...voltal tökölön most a szezonzaron?vagyis konkrétabban mond neked vmit vogelsinger sandor nevu ember? :)
CSak azért h ne tegyél olyan hirtelen kijelentéseket ha nem értesz hozzá!!!
Normális hozzá értő ember kell és jó felszerelés...
Sajnos sokan vannak akik azt hiszik h tudják a szakmát aztán több kárt csinálnak mint hasznot..
A Marisra most fogunk írni egy teljesen új térképet 12-14 le plusz a cél a sportrendszer már fennt van ha minden jó akkor a gyári 2litereseket fogom alázni rendesen Mert ugye azt is mindenki tudja h egy tuningmotor jobban veszi a lapot mint a gyáriak..
nah most neztem a grafikonokat hat egy Ferrarira Bi-Compressor az lenne az egö hogyha nem lenne ekkora teljesitmeny növekedes :) de mi chiprol beszelunk es en maradok magyarorszagon az van realis elerhetosegbe :)
mind1 en nem akarok vitatkozni en mar lattam ojan integrat amibe rakattak chipet es amikor elvittek bemeretni akkor volt minusz LE..meg accordot direktszürö minusz 5 LE
Hallod more ha olyan okos vagy és vagány akkor biztos hallotál már a Novitec cégről???!!!
A legjobb Ferrari tuningokat ők csinálják.... Gondolj bele egy eleve tuningolt motort finomítanak tovább..
A legnagyobb Ferrari tuner emellett még Fiat Lancia és Alfa Romeo tuninngal is foglalkozik....
Mellékeltem a fékpados méréseket 360Modena és 430-as motortuningjáról ami azzal kedődik h rápakolnak a gépekre 2 kompresszort és azzal folytatódik h jól "feltekerik"..... A Legjobb tuningalap a turbós motor..
Gondolj bele ha nem lenne turbó a dizelmotorokon még mindig az őskorszakban járnának teljesítményben
Na ők csinálták az egyik legjobb Coupé tuningot is. Egyébként Chippet iratni a legjobb ja van ismerősöm aki ezzel foglalkozik ha vkit érdekel.... Elég szar Impreza Sti-ket szokott csinálni...
Matt, mondmár meg h mi a különbség 2 széria mittoménmilyen kocsi között. A gyárban beállítják egy széria pl Nissanra aztán csak bedugod azt kész. Amiket írogathatsz azok már komolyabb cuccok. Jaja agyatokra megy a sok nfs.
ItalyCorse szerintem ha lessz időm jövő hétre meglessz az üléspúp.
Jah nem kell valakinek üléspúp? 99- szériától. Színre fújjuk.
épp ezaz előre megirt chip sose lesz jo..szar lesz...mindent egyedileg kell padon beállitani szvsz legalábbis ha valaki eredmény és pozitiv eredményt akar elérni :)
Castrol rulezzzz!
Beletettem a mociba és be is sült
Szerencsém volt mert megvártam míg lehül és utánna beindult...Nem vettem észre,hogy elgyengült volna vagy valami
basszátokmeg!
Bármelyik széria sportmotort megeszi
Normális hozzá értő ember kell és jó felszerelés...
Sajnos sokan vannak akik azt hiszik h tudják a szakmát aztán több kárt csinálnak mint hasznot..
A Marisra most fogunk írni egy teljesen új térképet 12-14 le plusz a cél a sportrendszer már fennt van ha minden jó akkor a gyári 2litereseket fogom alázni rendesen Mert ugye azt is mindenki tudja h egy tuningmotor jobban veszi a lapot mint a gyáriak..
A legjobb Ferrari tuningokat ők csinálják.... Gondolj bele egy eleve tuningolt motort finomítanak tovább..
A legnagyobb Ferrari tuner emellett még Fiat Lancia és Alfa Romeo tuninngal is foglalkozik....
Mellékeltem a fékpados méréseket 360Modena és 430-as motortuningjáról ami azzal kedődik h rápakolnak a gépekre 2 kompresszort és azzal folytatódik h jól "feltekerik"..... A Legjobb tuningalap a turbós motor..
Gondolj bele ha nem lenne turbó a dizelmotorokon még mindig az őskorszakban járnának teljesítményben
Na ők csinálták az egyik legjobb Coupé tuningot is. Egyébként Chippet iratni a legjobb ja van ismerősöm aki ezzel foglalkozik ha vkit érdekel.... Elég szar Impreza Sti-ket szokott csinálni...
ItalyCorse szerintem ha lessz időm jövő hétre meglessz az üléspúp.
Jah nem kell valakinek üléspúp? 99- szériától. Színre fújjuk.
Beletettem a mociba és be is sült
Szerencsém volt mert megvártam míg lehül és utánna beindult...Nem vettem észre,hogy elgyengült volna vagy valami