nekem speed 2T van.... egyenlöre még nem kötöm ki....szal megy az olajtartájba....egyébként megnéztem a karburátort mert nagyon sántitott nekem az a 38as :) aztán kiderült h 34es Dell"Orto VHSB 34 pontosan...Chesterfield matrica szettet lehet kapni valahol neten?mert szeretném újrafényeztetni,aztán felmatricázni mert ugy a szép....gyártási év nincs valahol a motoron?
Sielésben kisebbnek gondoltam egy letörést mint amekkora igazából volt:) de aztán még végigsíeltem vele 4 napot és csak 3 hét múlva mondta meg a röntgen h hoppá
eh köszönöm a választ!az nem jó!motoros baleset?ha nekem most eltörne valamim asszem fejreállnék a Mondial azt a webáruházba néztem ott 75 000 irtak rá...
De hát valamit véd de az igazából légterelő.... a ruhában csak kis szivacs van, szóval sztem mindenképp vegyél védőt, ha gáz van örülni fogsz h rajtad volt. meg ha csak leugrassz a boltba akkor nem fogod felvenni az overált, de a gerincvédőt csak felkapod... az az 1 ami nem törjön soha... nekem omst 2 csigolyám is el van törve
a ruha 109 volt...
a ruha 109 volt...