ehhez a témához csak anniyt hogy 3-4hete kb a Hajógyárin kintvoltunk illegálon, és kijött egy Fekete Subaru 2 nagydarab 40es fazon 2 plázakutyával...beállt vonalra ALS el elkezdett durrogni és mint egy WRC elindult!!! visszajött kinyitották a motorházat és egy olajcső lecsuszott
A fazon fehér ruhába volt és látnotok kellett volna az egyik telefonnal világít a másik meg zsebkendővel nézegeti a csöveket közbe meg telefonál
kicsit vicces volt... de amit ment ott a gép az Brutál!!! Subaru 4ever!!
Érdekes dolog, csak szerintem mondjuk ha egy optimálisan elégetett üzemanyaghoz még egy kis benyát keverünk akkor az már nem lesz a legjobb.
Vagy talán a karbi átmérőjét is állítja mint a turbónyomást?
Erre is kiváncsi lennék, hogy a francba tudná megnövelni egy darab chip a nyomsát?
Na akkor a chip tuning-hoz hozzáfűznivalóm;
-Szívómotornál több üzemanyagot locsol ezáltal teljesítménynővekedés jön létre ...
-turbómotornál (dízel vagy benzin tök mind1) növeli a turbonyomást és az elégetnivaló üzemanyag mennyiségét ezáltal több levegő+több üzemanyag nagyobb teljesítmény!!!!!!!!
Igazán azért dízelautóknál használják mert azok turbósak és érezhetőbb a külömbség!!! De akinek benzines autója van és tubo-s az is előszeretettel vásárol Chip tuningot.
Szoval turbo-s autónál éri meg (szvsz)
Amúgy kurva jó gépek a Fiat Coupe Turbok ....
Nagyobb keresztmetszetű turbót rá, nagyobb intercooler, tuning elektronika, nyitott kipurendszer... És hagy szóljon ...
Remélem sikerül majd 1 ilyet vennem/csinálnom
NsrDaNee ezeket te el is hiszed?320d bmw-be volt egy ijen es ki lett szedve mert 1. nem lehetett érezni semmit 2. hallottak ojat h kinyirta a motort arrol ennyit...egy széria motornál loszart se ér szted a gyártok miért azzal a programmal adták ki az autokat?mert az a legoptimálisabb legjobb a motor számára....szted mondjuk vti,integra,s2knál is 8-15 %teljesitménynövekedés van? :)))) ja igen minuszba...mert magyarországon csak jol átbasznak ha meg elviszed méretni akkor látod h csökken a teljesitményed :Dmind1 nem magyarázkodok nekem elég sok ismerösöm van és elég sokat olvastam erröl h nagy baromságnak tartsam :) én lezártam mindekinek joga van azt hinni amit akar
ennyire ne ertsetek hozza gyerekek :) valaki akinek hisznek magyarazza el nekik h ez kurvara nem igy van mert mindjart sirok :| nah de meg egy kerdes es akkor a direktszuro szerintetek hany le hoz?
Csippelésekkel nyerhető erő: Z x 10le. (Z=csippelések száma).
Szóval ha 100x csippeled akkor már van egy 1000 lovas géped. Biztos így csinálják a forma1es autókat is .
Jézus hát ez siralmas. .
Jah és esetleg még lehetséges is lehet a +40 le. Bár nem igazán értek az autókhoz.
A fazon fehér ruhába volt és látnotok kellett volna az egyik telefonnal világít a másik meg zsebkendővel nézegeti a csöveket közbe meg telefonál
kicsit vicces volt... de amit ment ott a gép az Brutál!!! Subaru 4ever!!