A 350Z fasza kis autó. Nálunk volt 1-2 napra. 160-at meg sem érzed benne kb olyan mintha 80-al mennél . Nálunk úgy van h fater szereti a motorokat, anyám meg kidobná legszívesebben.
Nálunk apám az sebességmániás meg autó-motormániás Soha nem volt probléma a motor egyedül a mutter ellenezte mindig.
A TT az tényleg szar... Német fos Németből egyedül a Porsche a jo a többiröl szo sem lehet...
Megmondta h 50 éves fejjel nem fog tömegautókat vásárolni...
Mindig azzal poénkodik h vesz egy 5-s GTI Golfot vagy valami Bimmert aztán egyből ő lesz a fasza csávó
Egyébként még ami szóba jöhet a Cayman mellett az Nissan 350Z, Alfa Brera 3.2V6... Mondjuk én erősen támogatom a hátsókerekes autót meglesz megyek driftelni
Na ezek igazi UNIKUM autók csak azért h Bence örüljön!
még 9 perc és húzok haza. nincsenek otthon ősök szóval party van.. meg fékolajcsere.... megmutatom majd a dvd-t amit a mátrában csináltunk. mi ketten kb soha nem látszunk rajta
utálják a motort mint a szemetet, örülök h nem gyújtják rá a garázst kifizetik ráa kötelezőt, de azon felül soha többet motorra pénzt nem adnak és nem is támogatják 1 forinttal sem. igazából érthető... na mind1:)
szerintem csabi is kulák mert 1 millát költött majdnem benzinre, dadiséknek meg több morojuk volt mint nekem zoknim egész egész életemben, kornél meg 1ik héten 2részes bőrruvit vesz a következőn gsxr-t. mindenki kulák itt!
azok akik itt 15-6 évesek azok ne magyarázzanak h mi kulák vagy mi nem annyi idős koromban örültem h görkorit kapok nemh motort............. kb sírva körberöhögtek volna h mit akarok
mondjuk amikor anya ilyeneket akar akkor kicsit elgondolkozok h én miért egy 10 éves motort kaptam aminek a felét én fizettem kár h nálunk mindenért meg kell dolgozni, mert ha nem akkor még zsebpénzt sem kapok
Én anyám is porschét akart sok csak apa meg olyan h iyenre nem ad ki pénzt ezért inkább lemondott róla és TT-t akart, de az meg buzi autó apa szerint meg arra sem akar pénzt kiadni meg csak majmoknak van, aztán lett az a buzi jeep de apa azt is utálja
Kinnt Németországban már 190 milláért hozhatsz egyet......(2 éveset)
Szinte ingyen van