Amúgy tényleg nem gáz ha letöltöd mindenféle warez oldalról, de ha már átküldöd msn-en az bűntény, de aki fogadja az elvileg nem követ el bűncselekményt...
kedves barátom olvass vissza mielőtt magyarázol mert hogy közöm nincs az idióta könyvedhez és nem is lesz soha az is biztos majd ha vissza olvastál akkor magyarázzál légy oly kedves
Persze h nincs te nagyon okos. Mivel a gép 1 hónapos+kb 50 km-t mentem vele. Majd decemberben mindent leáraznak akkor bevásárok. Ápr-máj ban küldöm a képet koptatóról
uhh,ezt kicsit hülyén írtam,szal van ott 2007es rs,utcai Lorenzo replikás,attól,mert a festése úgy néz ki ,mint egy moto gp-s gépé,attól még nem azt jelenti,hogy nem utcai,az egy rendes utcai széria rs
de ne haragudj meg Rulezwarez ,hogy ezt mondom , de ha én írnék 1 könyvet + akkor sem ajállgatnám itt mindenkinek , hogy boldog-bolgogtalan letöltögesse .
olvasd el dadis... szarok a köridejeid... elsősorban azért mert nem arra nézel amerre akarsz menni, hanem pont az ellenkező irányba, és hátrafele...
én meg beperellek azért mert félrevezető. szegény tuning elolvassa h arra menj amerre nézel, a legközelbbi pályázásánál amikor odapillant a zászlót lengető pályabíróra azzal a lendülettel el is csapja...
te meg warezmittomén kicsoda minden vagy csak nem a könyv szerzője... ha pedig köridőt akarsz javítani akkor tudod jól h arra a Sitty-sutty motorosiskola felsőfokon c. könyv megfelelőbb....
v
én meg beperellek azért mert félrevezető. szegény tuning elolvassa h arra menj amerre nézel, a legközelbbi pályázásánál amikor odapillant a zászlót lengető pályabíróra azzal a lendülettel el is csapja...
te meg warezmittomén kicsoda minden vagy csak nem a könyv szerzője... ha pedig köridőt akarsz javítani akkor tudod jól h arra a Sitty-sutty motorosiskola felsőfokon c. könyv megfelelőbb....