Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy egy utca.. Lehet, hogy kettő...
Ha megszűnik az olajozás, kb hány km-re rá lehet számítani, hogy beragad a motor?
Ha minden indulás előtt ellenőrzi az ember, hogy működik-e a pumpa, az gondolom nem elegendő, ugye?
élelmes üzletember
akkor megragadom az alkalmat hogy közöljem hogy van 2 db müködő olajpumpán rotax 123 as blkohhoz .
egy itt van a polcon a másik kikötve a rx be, de adnak egy roxat kiveszem azt is.
aha, apriliáknál még gyakoribb úgytudom..
lehet nem véletlenül mondják sztem
nem si probálom és sztem se vitatkozzunk majd kiprobálom és akkor megmondom melyik volt a jó
Ilyen gyakran előfördul, hogy az olajpumpa felmondja a szolgálatot?
1 esetről már tudunk... mással is megesett már?
lol:D
Amúgy meg ne ilyen faszságokon vitatkozzunk
Azért azt ne próbáld rám beszélni hogy 180cm-s 65kg-os testhez hűdenagy izomtömeg tartozik
10 éve uszok,korosztályos válogatott....nem azért vok ilyen könnyü mert nincs rajtam izom hanem mert nem nagyon szabad elhizni
köszönöm a segítséget!54es kell akkor...
De nézd meg az 54-est is, mert nemtom igazán 180cm 65kg -nem valami izmos alkat-........
Szerintem elég 52-es..
mekkora börruha kell egy kb. 180 cm magas és 65 kgos embernek?54-es vagy nagyobb?
ilyeneket nem tok
ez nem 100 % de asszem ha gyorsulni akarsz akkor előre kisebb hátra nagyon ha végre többet menni akkor pont fordítva
aha köszi és árat?vagy weboldalt?
hát annyi a lényeg hogy van a gyári, ugye ez nem változtat és, van az hogy az előbb felsoroltakból meiket akarod elérni, ennyi méretet ne kérdezz mert nem tom hogy mekkora kell előre és hátra
igazából nem tom!el tudnád sorolni mind a 3om variáciot?elöre is köszi
gyárit akarsz vagy olyan kombinációt ami változtat a végsebességen vagy a gyorsuláson???
az occso vazze valaki segítsen lánckereket elsö-hátsót meg láncot hol lehet nézni neten milyen kell és kb. mennyii lenne ez a 3 cucc igy összesen?
ááá neeem 40 ropi lesz
top secret?