Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A CDI 71000= 70000 Nippondenso
A power vezérlő pedig Ducati 7800
Bocsi hogy beleugatok ,de ez nem a CDI! Ez a power szelep vezérlője .
A CDI 71000 vagy 7000 kezdődik a számsor!Itt van 2 kép róla , az egyiken a kibelezés nyomai láthatóak!
Kimentem a garázsba és szétvagtam egy rosszat és nem volt ott ilyen áthidalo a 7800-ason enyém ilyen.
Üdv!
Nincs
OK.
akkor megprobélom es megirom milet az eredmény koszi a segitséget
A 7800-as az elterjedt. Igen lehet.
Nekem a cdi 7800 ezt is lehet?
Érdekelne hátsó fék ,féknyereg aprilia rs 125 1998 Békésmegyébe !
(Talán grimeca) Ha valakinek van ne tartsa magába !
Köszönöm
Remélem segít.
http://www.apriliaforum.com/fo...

Ki kell a végében levő anyagot piszkálni, aztán találsz keresztben egy fémszálat, és azt kell elvágni vagy megszakítani. Aztán visszatömni valamivel.
A cdi-még original
amit irtál az mind igaz igy mukodik.A cdi-thogy lehet meg buherálni?
Normál állapotban indításkor nyit. 2500-nál zár egészen 7500 v. 7800 v. 8000-ig. akkor megint kinyit és akkor kellene szívlapát effektus. Szóval akkor kellene meglódulni. Igen a CDI lehet fojtott. A végét szokták megbuherálni. Ha meg van sérülve a vége akkor lehet már kiiktatták belőle. Ha nincs akkor azt eszközölni kell.
Gondolom a power szelepre goldolsz az mukodik minden. kb 5500 nál nyit huz mina marha.7500-nal bedadog aztán meg olyan érzes mintha nem volna áram,vissza esik 7000-re olyan mintha semmi nemtortént volna megy minden.Ezekbe a tipusokba nincs valami folytásbennuk a cdi-be?
Ha a mágnes mozog attól a bowden vagy a nyelv vége is lehet hibás. Azt is érdemes megnézni. Előtte jó volt?
Akkor nézd meg, nyit e a power.
Megnéztem es semmi mind kettő lyukas tehát nem az a gond,lélegezni tud,további otleteket kérek. Csak már muködne rendesen.
Első labtartod van?
Első labtartod van?
Nyisd fel a tankot. Nézd meg a légszűrőház tetején levő két csövet, nincs e valamelyik ledugózva. Ha igen akkor le van fojtva a motor, és azért nem megy többet.
2komplett tükör 4ezerert?
Sziasztok. Segitséget kérnék van egy aprilia af1 125cm 2t olyan gondom van,hogy 7500 nál bedadog és nem megy. 120km orára nagyon gyorsan gyorsul power mukodik,valamit lehetne vele kezdeni,hogy olyan 11000-ret porogjon. Vagy valaki Győrkörnyékén aki meg oldaná ezt a problémámat.
Eladó Aprilia RS-125 alkatrészek!
A képeken szereplő alkatrészeken kívül is van ez-az.
Ha érdekel valami írj!
sz.schliemann@indamail.hu