Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van : ez a 10X1-s
De van 10X1.25 ös is. 4450Ft mind a kettő.

https://citybike.hu/shop_searc...
Ja a link meg lemaradt. :D link
Nekem ilyen van, annyi a különbség, hogy ez nem sarus hanem 2 vezetèk jön ki belőle és 6 ezerrel olcsóbb... én tettem a végükre sarut, így nem kellett szétvágni a gyàri vezetèket.
Nekem is kéne mind a kettő.
Hátsóról van szó és 2009-es motorról ,szerintem ehhez csak 1 fajta van
Első ,vagy hátsó féklámpa kapcsoló?
A hátsóbol 2 féle van. 1-1.25 ös menetemelkedésű hidraulikus , legalábbis a 2001 esekben így van.
Keresek újabb fajta rs-hez hátsó féklámpakapcsolót.
Valamint tükörtalpakat ,vagy ha jó áron van akkor egész tükröt.
Kérdés : rakott fel már valaki rs-re nem gyári tükröt és még jól is mutatott?
Száranként 4,3dl táblázat szerint
Sziasztok 2000 körüli évjáratú rs első teleszkópjába mennyi olaja kell tölteni?
Bendix,aksi,biztosíték? Tipp
igen normális.
Sziasztok!
Tudtok segíteni, mik egy 2000-es évjárat körüli rs típushibái?
Illetve videókban láttam, hogy a vízhőfok (?) intenzív használat mellet sem ment feljebb 60-70 foknál. Ez normális?
levágtam a kábel mindkét végéből 2-2cm-t és visszatettem újra hátha nem érintkezik jól illetve még próbáltam pipa nélkül hogy a leblankolt kábelt rácsavartam a gyertya tetejére de úgy se volt jobb.
Gyertyakábel gyertyapipa?
Rotax 122
Üdv

Szerintetek miért van az hogy nem akar önindítóval indulni csak tolásra. És a szikrát önindítózásnál csak elég magas fordulaton ad csak. Próbáltam 4 gyertyával is, kis gertyahézaggal már kicsit kisebb fordulaton adott de így se azonnal ahogy megnyomom az önindító gombját. Eddig pöcc-röff volt épphogy csak hozzá kellett érni a gombohz hidegen/melegen. Lehetséges hogy a CDI-vel van a gond?
Bécsiszabi!Aprilia rs-ben milyen blokk van?Rotax123?
Aprilia rs 125 (2001) bontás:

Arrow challenge sport rendszer, 11kw-os váz papírokkal + blokk öntvényekkel aminek a száma szerepel a forgalmiban/ vagy csak maga a váz, tükrök, első-hátsó fényszóró, kuplung, motorikus alkatrészek, hátsó felni, féknyergek, kormánykapcsolók, kuplung kar, hátsó fékpedál, lábtartók, power 7800-as elektronikával egybe vagy darabonként, sárvédők, első gumi(pirelli diablo 3 110/70 zr17), stb eladó

becsiszabi18@citromail.hu
Ugyan ez van nekem is...
Akkor feszítek rajta és kipróbálom hétvégén. Nehéz is váltani vele most. Vagy is kattan váltáskor.
Kuplung nem emel ki rendesen vagy sűrű az olaj és miután mentél egy kőrt bemelegedett a váltóolaj azért tudtad könnyebben üresbe tenni.
Az lehet. Erre nem is gondoltam.
Nem lehet hogy a kuplungod nem emel ki normálisan?
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy most lett felújítva a blokk, a készülő pályamotorhoz, és furán kemény a váltó. Elsőre nem is tudtam működő motorral üresbe tenni. Váltani lehetett, de az ürest nem akarta bevenni csak ha leállítottam ma motort. Akkor egyből beváltott. Aztán mentem vele egy picit és utána már megtalálta az üreset is. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?