Sziasztok meg néztem a gyertyát a nem rég vásárolt motoromba és elég fekete a szikra pedig sárga ezért úgy döntöttem csere milyen gyertyát ajánlotok bele? Most egy NGKR brioeg gyertya volt benne amit ki vettem belőle.Kössz a segítséget :D
igen elszállt csak úgy... legkönnyebb ráfogni az olajpumpára a balfaszoskodást! nézd át, hogy az olajvezetékek jók-e, csatlakozások épek legyenek, ne legyen öreg kemény cső... ha jó minden, nem lesz baj de ha attól nyugodt a lelked, kösd ki és önts hozzá olajat, keverd be 1:40-be és hurrá! de ha véletlen kevés üzemanyagot kap a motor, akkor olajból is kevesebbet kap, meg motorféknél egyáltalán nem kap, de ez annyira nem is lényeg...
Azért mondták ezt mert vettek egy 50-es yamahát "sport motort" és az olajzás el szállt benne és be koppant a motor meg főtengelyes lett s egyéb nyalánkságok...
Sziasztok!
Aprilia rs 125 2003 évj.motorba keresek hengert és dugattyút.Nemrég vettem és az eladó átvert mert azt mondta csak be kell állítani.A végén kiderült hogy nagy a probléma, a képen látható.Kérem segítsetek jó árban megoldani a problémát.
Köszi!
NE kösd ki! Azért van benne, hogy az keverje. A régi simsonos korszakból visszaszakadt "szakértők" mániája ez a kikötés... semmi értelme. 2003-as motor, 12 éve működik neki a keverés, mechanikus dolog, nem romlik el, a csövek amik szükségesek ahhoz, hogy a motor olajat kapjon, azok legyenek rendben és legyenek csatlakoztatva normálisan és nem lesz baj.
Sziasztok sikerült meg vásárolnom egy aprilia rs 125-ös motort 2003-as évjárat. Sokan mondták hogy kössem ki belőle a külön olajzást mert nagy a hiba lehetőség és jobb ha én magamnak keverem bele a benzint. Ti mit javasoltok Ki kössem vagy hagyjam úgy ahogy van? Ha kikötném hanyas keveréket kellene bele tennem hogy nem menjen tönkre a motor?
Sziasztok!
Tavaszra szeretném bekarburáltatni a motoromat. (RS125)
Valaki nem tud Békés megyében, Békéscsaba közelében valakit, akihez nyugodt szívvel elvihetném erre a műveletre?
Nagy baj nincs, teszi a dolgát, csak mielőtt kinyitna a power, olyan, mintha "bezabált" volna egy kicsit, ezt szeretném megszüntetni.
Köszönöm szépen előre is a választ!
Az enyém is fojtott változat. Fojtás van a kipufogó rezóban. Szét kell vágni és kivenni ami benne van. Akkor van a légszűrő két beömlő csövénél az egyikben. Az egyik nyitott a másik el van zárva. Belenyúlsz és érzed, hogy van benne valami. A fúvóka csere és hangolás a karbi részéről. Aztán még annyit tudsz segíteni, hogy 130-as gumit teszel hátra. Könnyebb lesz a motor tőle. Ami viszont az enyémen probléma, az pedig a henger. Mivel nincs segédkipufogó nyílás ezért fojtott változat. Ezt csak cserével tudod orvosolni. Na most. Az enyémet én nem cseréltem mert horror áron van egy szett és a hengert is már előtte megvettem és beleraktam ebbe a fojtott verzióba már. Az enyémet Polyák Laci csinálta Abonyban. Ezzel a fojtott hengerrel most megy 130-140-et. Mivel nekem bőven sok ezért én így is használom. Annyiból rosszabb, hogy nem megy 160-at, de viszont ha lassan mész vele akkor is van nyomaték. Ugye a fojtott 15LE. A fojtatlan 30LE. Az enyém most 20-25LE között van. Lehet vele menni folyamatosan 90-110-et ami itt az országban szerintem elegendő. Viszont előzni is lehet vele bátran. Ha abban gondolkodsz, hogy kinyitod és sokat nem akarsz költeni rá, akkor Polyák Lacit ajánlom. De ha van rá kereted egy új szettre ha egyáltalán kell akkor hajrá! De jól vigyázz a karburálására. A készülő pályamotorom blokkja is ott van. Éppen egy 2008-as RS volt ott. Mivel nem jól volt beállítva ezért szétégett a dugattyú, és a gyűrűk is szétmentek. Hát nem volt szép látvány.
Elado rotax 123 alkatrészek rengeteg minden van még sem amal gyujtás is van jolly moto sport kipufogo rendszer dellorto 34. Karbi gumik stb.tel 06307316232 email;czegledizsolt@freemail.hu
SZIASZTOK......segítséget kérnék..... tud nekem infózni valamit arról hogy a fojtott rs 125 ösök pl svájci vagy más országbóll való... lényeg hogy fojtott legyen... hány lovas?hol a fojtás és egyéb nyalánkságok variációk a gyengíttésre..teszem azt fuvókaméret vagy bármi ami a fojtással jár... előre is köszi
Aprilia rs 125 2003 évj.motorba keresek hengert és dugattyút.Nemrég vettem és az eladó átvert mert azt mondta csak be kell állítani.A végén kiderült hogy nagy a probléma, a képen látható.Kérem segítsetek jó árban megoldani a problémát.
Köszi!
Tavaszra szeretném bekarburáltatni a motoromat. (RS125)
Valaki nem tud Békés megyében, Békéscsaba közelében valakit, akihez nyugodt szívvel elvihetném erre a műveletre?
Nagy baj nincs, teszi a dolgát, csak mielőtt kinyitna a power, olyan, mintha "bezabált" volna egy kicsit, ezt szeretném megszüntetni.
Köszönöm szépen előre is a választ!
Az enyém is fojtott változat. Fojtás van a kipufogó rezóban. Szét kell vágni és kivenni ami benne van. Akkor van a légszűrő két beömlő csövénél az egyikben. Az egyik nyitott a másik el van zárva. Belenyúlsz és érzed, hogy van benne valami. A fúvóka csere és hangolás a karbi részéről. Aztán még annyit tudsz segíteni, hogy 130-as gumit teszel hátra. Könnyebb lesz a motor tőle. Ami viszont az enyémen probléma, az pedig a henger. Mivel nincs segédkipufogó nyílás ezért fojtott változat. Ezt csak cserével tudod orvosolni. Na most. Az enyémet én nem cseréltem mert horror áron van egy szett és a hengert is már előtte megvettem és beleraktam ebbe a fojtott verzióba már. Az enyémet Polyák Laci csinálta Abonyban. Ezzel a fojtott hengerrel most megy 130-140-et. Mivel nekem bőven sok ezért én így is használom. Annyiból rosszabb, hogy nem megy 160-at, de viszont ha lassan mész vele akkor is van nyomaték. Ugye a fojtott 15LE. A fojtatlan 30LE. Az enyém most 20-25LE között van. Lehet vele menni folyamatosan 90-110-et ami itt az országban szerintem elegendő. Viszont előzni is lehet vele bátran. Ha abban gondolkodsz, hogy kinyitod és sokat nem akarsz költeni rá, akkor Polyák Lacit ajánlom. De ha van rá kereted egy új szettre ha egyáltalán kell akkor hajrá! De jól vigyázz a karburálására. A készülő pályamotorom blokkja is ott van. Éppen egy 2008-as RS volt ott. Mivel nem jól volt beállítva ezért szétégett a dugattyú, és a gyűrűk is szétmentek. Hát nem volt szép látvány.
Üdv Zsolt.
2003.09"
Gumiabroncsokat:
-első 110vagy 120/70 r17
-hátra 140 vagy 150/70 r17
Csak új vagy újszerű érdekel 12,13,14-es gyártás,jóállapotban!
-központi hátsó rugós tagot!
Csak kiváló érdekel, sz@r az van 2is köszönöm!
szombatimate@freemail.hu
06-30-403-6551