Sajnos ebbe a hibába én is bele estem,naiv voltam és vettem 1 rs-t bexart,rá pár napra.
volt szerelőnél 1 hónapot ott állt mire kiderítette hogy gyujtás pff nah mind1 hosszú sztori.
utána megint bexart,úgy döntöttem neki állok én,hát sajnos elég sok kókányolást meg gányolást találtam rajta,de köszönet ennek a fórumnak sokan segítettek, főleg ByFzr telefonos segítségével is :) .lekopogom azóta nagyon megy,önindító relé szart be azóta de az semmi,attól működik a kis gép.
Én személy szerint imádom ezt a kis "tücsköt"
Jobban meg fogom becsülni mivel én "gányoltam" :D
Heló! Van egy Rs-em amit EGYBEN eladnék bontásra/alkatrésznek. Van pár szar alkatrész is benne de aki szeret bügykölni meg vannak megfelelő szerszámai az össze tud barkácsolni egy motort belőle, nekem már nincs türelmem($) ehhez az olasz fostalicskához... ha valakit érdekel írjon e-mailt (dadi1095@freemail.hu)
Itt nem tudjuk megmondani neked, hogy milyen hangjának kell lennie, mikor, mire, hogyan kell reagálnia egy hibátlan állapotú blokknak. Azt sem tudjuk elmesélni, hogy nagyvonalakban mire kell odafigyelni, mert a válasz egyszerű: MINDENRE!
Lehet írogatni, hogy: ne csörögjön, zörögjön, stb, de ez nem elég.
Egy jó tanács: vigyél magaddal hozzáértőt. Lehetőleg ne egy havert, akinek 1db kétütemű motorja volt és "ért hozzá"...
Sziasztok! Segítsetek szerenték venni egy 125-ös rs-t a vásárláskor mit nézzek meg jobban?gondolok én hang vagy burkolat összeillesztése stb plz segítsetek!
Hali! Mikori rs-re kellene? Extremához van: olajszint jelző, index relé, zárszett, oldalidom, láncvédő(ha arra gondolsz ami a lánc és a váz között van, vízcső.
Sziasztok.
Egy olyan problémàm van , hogy deltoro 34karbim van és mindig tulfolyón kifolyik a benzin ha megnyitom a benzincsapot .
Mitől lehet ez? Köszike elöre is:)
üdv. újra :) az önindító relé volt a baj.
de másik problémával fordulok ide :).az a helyzet hogy amikor első fékcsövet és folyadékot cseréltem,hát hogy is mondjam elég balfaszul jött össze, elég sok folyadék rá cseppent a felnire,le is szedte a festéket.
a lényeg,le is szedtem a festéket az aluig.feketére szeretném festeni,lehetséges vagy csak adni fogok a szarnak 1 pofont?
köszi
üdv, a következő alkatrészek érdekelnének: jobbos balos lábtartó váltókarral együtt, olajszint jelző, duda, index rellé, zárszett,sztender kapcsoló, jobbos oldalidom, fejidom, plexi. markolat, láncvédő, vizcső ami a hengerfejtől a hűtőig megy, első fék kar.
volt szerelőnél 1 hónapot ott állt mire kiderítette hogy gyujtás pff nah mind1 hosszú sztori.
utána megint bexart,úgy döntöttem neki állok én,hát sajnos elég sok kókányolást meg gányolást találtam rajta,de köszönet ennek a fórumnak sokan segítettek, főleg ByFzr telefonos segítségével is :) .lekopogom azóta nagyon megy,önindító relé szart be azóta de az semmi,attól működik a kis gép.
Én személy szerint imádom ezt a kis "tücsköt"
Jobban meg fogom becsülni mivel én "gányoltam" :D