Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos ebbe a hibába én is bele estem,naiv voltam és vettem 1 rs-t bexart,rá pár napra.
volt szerelőnél 1 hónapot ott állt mire kiderítette hogy gyujtás pff nah mind1 hosszú sztori.
utána megint bexart,úgy döntöttem neki állok én,hát sajnos elég sok kókányolást meg gányolást találtam rajta,de köszönet ennek a fórumnak sokan segítettek, főleg ByFzr telefonos segítségével is :) .lekopogom azóta nagyon megy,önindító relé szart be azóta de az semmi,attól működik a kis gép.
Én személy szerint imádom ezt a kis "tücsköt"
Jobban meg fogom becsülni mivel én "gányoltam" :D
130
Nekem a blokkja nem tetszik, és az, hogy nehezen szerelhető a vázban a blokk, nehéz hozzáférni még a tőcsavarokhoz is.
belegondolva hogy én is voltam ilyen helyzetbe nem is egyszer....

Örülök hogy már nincs meg... ez az egész motor egy konstukciós hiba...

Legszívesebben felgyújtottam volna néha már...

Mihamarabbi eladást kívánok ! :)
Udv mennyit kersz erte?
Heló! Van egy Rs-em amit EGYBEN eladnék bontásra/alkatrésznek. Van pár szar alkatrész is benne de aki szeret bügykölni meg vannak megfelelő szerszámai az össze tud barkácsolni egy motort belőle, nekem már nincs türelmem($) ehhez az olasz fostalicskához... ha valakit érdekel írjon e-mailt (dadi1095@freemail.hu)
Köszönöm a válasz :)
Itt nem tudjuk megmondani neked, hogy milyen hangjának kell lennie, mikor, mire, hogyan kell reagálnia egy hibátlan állapotú blokknak. Azt sem tudjuk elmesélni, hogy nagyvonalakban mire kell odafigyelni, mert a válasz egyszerű: MINDENRE!

Lehet írogatni, hogy: ne csörögjön, zörögjön, stb, de ez nem elég.

Egy jó tanács: vigyél magaddal hozzáértőt. Lehetőleg ne egy havert, akinek 1db kétütemű motorja volt és "ért hozzá"...
Sziasztok! Segítsetek szerenték venni egy 125-ös rs-t a vásárláskor mit nézzek meg jobban?gondolok én hang vagy burkolat összeillesztése stb plz segítsetek!
Hali nem tudjátok hogy rs 50 2006s felni passzolna 97_s 125 rs extremara?
Köszi
Persze.

20/482-2625 - honda4022@gmail.com - bmotor.hu
Hello érdekelne pár cucc,fel tudnánk venni a kapcsolatot ?
Helló az árakat emailben eltudnád küldeni? + pár képet. nagy.anti93@gmail.com
szia nekem elég sok mindenem van abból amit írtál ha kell valami hívj:
06-30-6200-184
Hali! Mikori rs-re kellene? Extremához van: olajszint jelző, index relé, zárszett, oldalidom, láncvédő(ha arra gondolsz ami a lánc és a váz között van, vízcső.
Tudjàtok milyen gyàri tü van benne?
Felakadt az úszód, vagy a tűszeleped szar.
Sziasztok.
Egy olyan problémàm van , hogy deltoro 34karbim van és mindig tulfolyón kifolyik a benzin ha megnyitom a benzincsapot .
Mitől lehet ez? Köszike elöre is:)
üdv. újra :) az önindító relé volt a baj.
de másik problémával fordulok ide :).az a helyzet hogy amikor első fékcsövet és folyadékot cseréltem,hát hogy is mondjam elég balfaszul jött össze, elég sok folyadék rá cseppent a felnire,le is szedte a festéket.
a lényeg,le is szedtem a festéket az aluig.feketére szeretném festeni,lehetséges vagy csak adni fogok a szarnak 1 pofont?
köszi
Olajszint jelző , duda , indexrelé van , ha kellenek írj mail-t: xbombs@citromail.hu
nekem van komplett idomszettem, már csak útba van és fölösleges. nekem csak lom. keress meg ha érdekel! hibátlan !
üdv, a következő alkatrészek érdekelnének: jobbos balos lábtartó váltókarral együtt, olajszint jelző, duda, index rellé, zárszett,sztender kapcsoló, jobbos oldalidom, fejidom, plexi. markolat, láncvédő, vizcső ami a hengerfejtől a hűtőig megy, első fék kar.
Köszi. Délután leszedem. Nem mertem feszegetni. Gondoltam le kell jöjjön, de azért nem árt utána érdeklődni.
igen ,az az üres visszajelző ,egyszer leszedtem nekem a csavarnál saruval csatlakozik és letudtam húzni meg visszarakni:)