Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Nekem is van egy rs-em 220környékén.
írj már légyszi az emailemre, viszont 1,5 hónap alatt szerintem elkel a motor, mert most került fel az internetre. mondjuk foglalózni lehet. egyébként pest megye.
Hello helyileg hol lenne? Meg kb 1 másfél hónap mire sikerül a pénzt össze hozni rá a nagy része már megvan de még nem teljesen. Esetleg képet tudnál róla dobni?
bmotor.hu
Akit esetleg érdekelnek cuccok...

Katt ide!
Szia, ajánlani tudnék egyet, rendszámost 3 kiló környékén amire nem kell költeni semmit. Ha érdekel dobj egy üzit!
Bontott alkatrészek. 0620/482-2625

Részletek: katt ide!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, a közeljövőben(1-2 hónapon belül) szeretnék venni egy aprilia rs 125-öt 1998-2003-as évjáratút. A vásárláskor főként mit nézzek meg a motoron? és ha sikerül a vétel vásárlás után miket érdemes le cserélni rajta?/ Gondolok én most olaj lánc stb... / A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm :)
Eladó! Jolly Moto SP és egy Gianelli rendszer, érdeklődni üzenetben: gudzol@freemail.hu
Így is széles a gyári 150/60 inkább kisebbet rakj fel mint nagyobbat.
felrakhatod, pont elfér. semmit sem befolyásol, vagyis igen befolyásol mivel nagyobb lesz a kerék átmérője, így nem fog úgy gyorsulni, de többet megy végre, amiből talán semmit sem fogsz észrevenni, plusz nehezebb a gumi valószínűleg, így nehezebben forgatja a kereket a motor, blabla, tehát rakjad fel!
Hali,ilyen jellegű csavar érdekelne, tankhoz kéne
Köszi
Hátsó kerékcsapágynál kb milyen árral kalkulálhatok,vagy hol tudok utánnanézni az áraknak?
Szasztok,érdeklődnék hogy hátulra 150/60 helyett feltehetek e 160/60-as gumit!Mit befolyásol ez?Előre is köszi!
2013 juniusa óta látom a hírdetések között... Vigyazz vele.
Ez a jelenség csak reggel friss idulásnál jelentkezik, vagy menet közben meleg motornál is?
Ha csak reggel hideg motornál akkor vagy vizesedik az olajad, vagy már cserélni kellene. Nekem ez a jelenség csak hideg motornál volt. A lamellák összeragadnak és nem engedi el egymást. Vizes volt az olaj amikor vettem és harmadik olajcsere után javult csak meg. Főleg hogy most reggel hidegebb van jobban is jelentkezik a gond.
Sziasztok!
Erről a motorról valaki valamit...?

http://olx.hu/hirdetes/aprilia...

Köszönöm előre is!
Szia ha szerencséd van akkor csak kerék csapágy ha nincs akkor törött valami s azért log.
Sziasztok,menet közben beszitált a hátulja a mocimnak!Megálltam, üersben simán tolva iszonyat hangja van a hátsó keréknek és baromi nagyot kottyanik!Ha valaki járt már így,vagy tud kérem segítsen,mi lehet?Előre is köszi.
A kuplungod kiemel rendesen? Amikor sikerül betenned sebességbe, és be van húzva a kuplung, nem tol a motor? A hűtőnek az a dolga, hogy melegedjen :)
hali újra! a bajom hogy üresből 1-sbe csak 7,8 próba után megy :S mi lehet? a másik az hogy, normális hogy a hűtő is melegszik?
Köszi
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy 2006-os Rs 125-höz tud-e valaki komplett motorblokkot? Esetleg segíteni tudnátok-e hol tudnám beszerezni?
Köszönöm
köszönöm az infót
Kapsz ajándékba egy ilyen cikket:
http://gpracing.hu/index.php?o...
Minden motort egyedileg kellene karburálni a gyártási különbségek miatt.
Segít a fülünk, a seggünk, a gyertya-, és a dugókép ;)