Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

el ne szaladjon
it a számom tel_. 06307316232
hy szakik

szedett és rakott össze már valaki rotax 123 ast?
szétment a hajtókarom. szétszedtem (szétesett :D), megcsináltattam, összes csapágy, szimering, minden csere. összelegoztam, de valamiért nem jó.
nincs valaki aki vágja ezeket és tudna segiteni benne ujra szétszedni és összerakni? rajzokat szereztem már, de ahány db annyi féle. jobb lenne hozzáértővel csinálni :D
Megnéztem közelebről.
Van egy rugós stift az idom mögött. Az rögzít egy műanyag csővet a fémpöcökhöz. A műanyag cső egy műanyag tiplivel van rögzítve amit egy fémcsavar tágít a műanyag cső belsején. Elég érdekes megoldás. A fémcsavar elforog a műanyag tipliben és gondolom ezért lazult is ki illetve ki is fog lazulni.
A légszűrőhàzrol tudnàl képeket küldeni? Az érdekelne mindenképp :)
Sasszemek :-) . Lánc, tárcsazár és riasztó a garázsban. Megelőzés céljából szóval annak nem szabad mozogni. Rendben. De egy rugós stiftel lehet oldani. Vagy az miért lehet a stift?
miért láncoltad oda az első kereket a gerendához?
Köszi de nem igazàn ez az elképzelésem
Itt a kép. 1.képem 160as van
Akkor jól mondtam én is.
Elsö gumi dunlop 120/60zr17 Mintálya 3,5mm
Hátsó metzeler 160/70/17. Mintálya 4,5 mm
Üdvözlök mindenkit!

Aprilia AF1 és Tuareg Wind alkatrészek, nagy választékban.

A hónapban most minden FÉLÁRON!

-Kerekek, gumiabroncsok
-Fékek
- PHBH 28 rd Dellorto karburátor
-Láncok
-Komplett idomszettek
-Lánckerekek
-Szívócsonkok, membránok
-Af1 hátsó központi rugóstag
-Kipufogó rendszerek (Aprilia, Arrow)
-Kormánykapcsolók, műszerfalak,órák
-Bendix,pajzsok,duda, gyújtáskapcsoló kulccsal, kábelkötegek
-Elektromos power munkahenger és elektronika
-Feszültségszabályzók
-Lábtartók
-Komplett hűtő rendszerek
-Indexek,Tuareg váz
STB.

olasz.alkatresz@freemail.hu
Nem, húzd meg a csavart mert elhagyod
A képen jelölt idomcsavarnál mozog pár mm-t az idom másnál is?
a légszűrőház érdekel mindenképp
meg lehet a gumik is csak több infót légyszi róluk márka meg első mérete ilyesmik
bár gyárit keresnék inkább nem szeretem a nagyobb gumit
Sziasztok! Haverom kérdezi, FB csoportotok van-e? Nagyon hálás lennék egy linkért! Köszi!
R1 nekem is jo lenne
Van első gumi is 5e
Nekem van légszűrő kompleten 3e gumi 160/70/17 van ha kel 10
vennék 98-as RS-hez kmóra meghajtást, ami a keréknél van csiga .
légszűrőházat 34-es karbihoz vagy valami jó csövet hozzá.
és jó állapotú sportgumikat szettben első, hátsó 110/70 R17 150/60 R17 méretben. slick vagy utcai sport érdekelne .
fontos lenne!
köszönöm
Érdekes nekem nincs vele gondom.
persze hogy jók, nem is ezzel van a probléma :D
bááár én azért kicsit megcáfolom ezt :D az rs el én is szoptam, haver újan vett evo 2 es mitoja...ő is szopott vele nem keveset. új olasz robogók haveri és családi körben. mindig mindegyiknek van vmi baja. pedig mindenki normális alkatrészekkel és hozzáértővel szervizeli, de vmi mindig elő jön. nekem elég volt z olasz gépekből. érdekes van vagy 10 nagymocc a közelemben mind japán és ők csak kopó dolgokra költenek. és van ám használva mind nem kicsit :D valamiért ez csak nem véletlen. szerettem az rs-t hiába volt mindig vmi kis gebasz vele. DE köszönöm elég volt az olaszokból :D
Az olasz gépek is elég jók azért. Csak igen komolyabb árúak pl a Ducati is. Jó itt mind ha nem baszták széjjel úgy ahogy az RS-nél is.
én suzuki párti vagyok :D de persze mind a 4 japán a minőséget képviseli szóval... ha nem nyúlok bele, mindennel csak jól járhatok :D csak most fura, hogy üres a garázs :D
Eladó!

Rotax 122-es blokk! Kompletten vagy bontva.
Gyári indexek.

Ha valakit érdekel az adatlapomon talál elérhetőséget!