Szerinted miért van sok amatőr kérdésem? Mivel még AMATŐR vagyok az RS 125-ös motorhoz!
Honnan tudjam mi hogy van. Ha Derbiről kérdeznek arról szivesen segítek, és nem amatőrözöm le ha nem ért hozzá. Bocsi.
Annyi amatőr kérdésed van, hogy sírok néha :D Két féle van, van a folytott amibe vakszelep van(nem nyit a power) az 15lo, amibe nyit az 29. Az, hogy a tiéd milyen, az függ a motor módosításáról, állapotáról. Nyilván egy szarrá hajtott gép nem lesz 29 lo.
ma lemértem a power elektronikát, hát mit mondjak, az is rossz szerintem, motor inditásánál alapjáraton kb 1 V feszültség áramlik át, 9000res fordulaton 3V körül:D akkor vehetem a komplett power szettet ugye? :( mivel a mágnesbehúzóm is félreránt ha aksira kötöm, nem húzza be hanem elakad 4-5 mm nél :( fene vinné el:S
7800-as elektronika szokott benne lenni. Ez a farokidom alatt van amúgy. Rá is írják.
Hát így meg nem mondom neked hogy az gyári vagy sem. De a gyári rendszer is egy elég jó rendszer amúgy. Ha gyári a dob akkor a másik oldalt benne találod a beütést.
Ha leesik 2500 után a fordulat hirtelen akkor a power ezek szerint működik. Felső fordulatnál mikor nyit ki azt pontosan nem éreztem ,de nagyjából igen. A kipudobra Giannelli van rámareicázva. Szerintem alu szálcsiszólt lehet. Ez az erdeti lehet? Viszont a Motor Age magazinban láttam egy robogótuning iratot és ott le volt fotózva pont egy olyan kipu dob. Azon viszont szegecselve volt a névtábla, nem pedig matricázva. Azért kérdezem ez eredeti, vagy már úgy lett rárakva.
És mit veszel most majd ha szabad kérdezni?
RS250?
A Derbid is " ütemű volt, ha jól gondolom. Ez is ugyan azon az elven működik csak más blokk meg vannak benne más dolgok pl a power...
rs sincs már csak megmaradt pár alkatrész
Honnan tudjam mi hogy van. Ha Derbiről kérdeznek arról szivesen segítek, és nem amatőrözöm le ha nem ért hozzá. Bocsi.
ma lemértem a power elektronikát, hát mit mondjak, az is rossz szerintem, motor inditásánál alapjáraton kb 1 V feszültség áramlik át, 9000res fordulaton 3V körül:D akkor vehetem a komplett power szettet ugye? :( mivel a mágnesbehúzóm is félreránt ha aksira kötöm, nem húzza be hanem elakad 4-5 mm nél :( fene vinné el:S
Nekem elég jó hangja is van vele.
A matricát szed is le róla szerintem.
Biztos hogy gyári. Jó is az amúgy.
Hát így meg nem mondom neked hogy az gyári vagy sem. De a gyári rendszer is egy elég jó rendszer amúgy. Ha gyári a dob akkor a másik oldalt benne találod a beütést.
Találtam képet a sajátomról:
Épp a vége még kikandikál. :)
tel:06307316232