Ezt h érted hogy lassan? még nincs? pedig kíváncsi vagyok hogy az arrowhoz képest mivel másabb. Jó a kis arrow csak most meg sült nem olyan rég a gépsas :/ elcseppent a 10 es hőértékű NGK gyertya, Pedig kapott kaját rendesen :/
nagynehezen sikerült rájönnöm hogy miért nem működött a power hát a bowdenem végén a bütyök elkopott és kicsúszik a nyelvből átmenetileg kapott egy hajszáldrótot ami most elég jól tartja .... a kipum az teljes káosz volt ugye nincs rá a normális rugó szóval fogtam megdrótoztam aztán 1,5 óra szenvedés után vissza varázsoltam a helyére... :D aztán ugye állítgattam alátétekkel középen és most úgy nézki hogy fent van és nem szelel... kíváncsi leszek meddig lesz ez így... :/
úgy nézem mégis csak máshol keresendő a probléma kuplung kosaram elég berágott a lamellák felfekvésénél.
cserélek azért hernyó csavart és a tűgörgőket is a kuplung alatt, aztán meglátjuk mi lesz
de én is várok ötleteket ha valaki orvosolta már ezt a problémát
Először is köszönöm szépen a válaszodat és a videót.. Hát igen a kipura elvileg egy megafeszülős rugó járna de nekem van két arrow rugóm ami LÓG rajta :D éljenek a szerelők.. -.-
Hát a power nyelvnek valahogy így kell mozogni: link
Hát érdekes hogy mozog nagyon mert amikor szűkül ott van egy felfogató fül amitől már nem igazán kéne mozogni meg még a dobnál is fel van fogatva általában. A rugók elég erősnek kell lenniük, amiket nem igazán lehet szét húzni. És nem is olyan könnyű fel fogatni ez miatt.
Nem tudom neked hol ereszt de gondolom a henger csatlakozásnál. Én ott hőálló pasztával szoktam meg kenni és úgy rakom rá.
egy nagyvárosi csavarboltban ugyanez 50 ft
a mérete M8 x1,25 x16
Hernyó csavart milyen méretben és hol lehet venni?
cserélek azért hernyó csavart és a tűgörgőket is a kuplung alatt, aztán meglátjuk mi lesz
de én is várok ötleteket ha valaki orvosolta már ezt a problémát
link
Hát érdekes hogy mozog nagyon mert amikor szűkül ott van egy felfogató fül amitől már nem igazán kéne mozogni meg még a dobnál is fel van fogatva általában. A rugók elég erősnek kell lenniük, amiket nem igazán lehet szét húzni. És nem is olyan könnyű fel fogatni ez miatt.
Nem tudom neked hol ereszt de gondolom a henger csatlakozásnál. Én ott hőálló pasztával szoktam meg kenni és úgy rakom rá.