Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt vannak a képek, nálam ez adta a hangot (remélem : )
-a kinyomó csapágynál nem csak a golyóval érintkezett a hernyó csavar a bemélyedés miatt...
Powermotor erős..nekem 2 nyelvet húz be! Szétt kell szedni kokszot lepucolni,polirozni,bowdenen olaj végigcsorgat,tekercsbe vasmag pucol poliroz,tekercs belsejét is ,végén a kis furat se legyen eldugulva hogy behúzáskor ki tudja lökni a levegőt
valaki próbálta már a DID 415 ER 130 as láncot ?
Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne, hogy a poweszelep motorja milyen erős mert picit nehezen csúszik ki a nyelv, hogy mennyire kell ennek simán csúsznia? az oké hogy minél jobban de akárhogy olajoztam políroztam jobbat nehezen hozok ki belőle...

Nincs valakinek egy marék idomcsavarja?

Arrow rendeszer vajon miért szelel ? miért kotyog az egész a rugója semmit nem tart rajta vajon rossz rugót kaptam hozzá? ?

Valaki akinek van ideje legyen szíves kicsit ezzel foglalkozni :D köszi srácok
Amennyit adsz érte:) a lábtartó konzolt egyébként egyben adom, de nem változtat sokat az áron szerintem;)
balos lábtartó konzol hengerfej mennyi ?
Nekem is ez a bajom, 5 ezernél mikor engem ki elindulásnál olyan mintha valamit bedarlálna, pedig új a kinyomócsapágyam is és mégis...gondolkoztam azon is hogy veszek új lamellákat stb h hátha kopottak
ez a két kép lemaradt
92-es RS alkatrészek. Minden elektronika, cső, kábel, kapcsoló, műanyag, stb. megvan. Még két nagyon jó állapotú, feketére fújt oldalidomom, és egy fekete első sárvédőm is van. Csak a helyet foglalják, szóval fillérekért odaadok mindent!
Elérhetőség: lacciko@gmail.com
Hát de lehet venni használtan is jót!
rotax 123 blok alkatrészek henger dugúval stb érdeklődni csak telefonon 06304053450
Idén nagyon hamar kinyílt a csípánk, és kitaláltuk,hova és mikor akarunk menni először közösen.
Tehát kettőezer tizennégy negyedikhó tizenkettedikén (pontosan két hónap múlva,azaz 2014.04.12), Budapest - Tihany révkikötő szezonnyitó Apriliás bandázás.
Mi szóltunk időben!

http://rsvforum.com/hir.php?Sz...
hmm n szetteket ilyen 100E ft körül találgattam
Annyi hogy annyiért már veszel henger szettet.
Nem éri meg. És elvileg a gyári a legjobb...

link
2-szer elolvastam mire megértetem teljesen
Az szép akkor. Nem gondoltam volna mondjuk hogy ez lesz a gond. De szétszedéskor általában minden kiderül.
Menyi egy henger nikaszilozása és hol csinálnak?
megvan a hiba oka a nem gyári (puha) állító hernyó csavar van belapulva és nem csak a golyót nyomta, hanem körülötte is...
Eladó Aprilia Rotax 123 termékek!

Most érkezett frissen Olaszországból Aprilia AF1 Sintesi és 2db Tuareg Wind!
Szinte minden alkatrészeik megvannak!

=Postai utánvétellel, előre utalással is megoldható.
=Rendelésfelvételt követően 3 munkanapon belüli azonnali küldés.
=Rugalmas és korrekt árak!

-Rotax 123-as blokk
-Komplett gyújtás
-Gyári Kipufogó rendszerek, illetve Arrow rendszer Af1
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók

Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
habzót az olaj az szép
Lehet be van verődve és azért csinálja... Azt nem nézted a kuplung házon? Lamella gondolom jó az miatt mondjuk nem ad csúnya hangot csak csúszik. De csúszni csúszhat elinduláskor ha nem jól állítod be a kiemelő kart. Amikor csavarod és lehet érezni kattan egy kicsit vagy előtte, akkor szokott jó lenni.
az lesz, szerelés. igen, mértem a rugót és a szerkezet is rendben kell legyen. eddig mindig a rossz olajra gondoltam, h habzik benne és nem ken jól -de most az Agip -al sem jobb a helyzet...
Helló!

Rotax 123 '93-as évjáratú hibátlan, repedés és hegesztés és "csavarhúzózás" mentes blokkfelek eladók!
Ár: 5eFt
70/6231473
2011-es hirdetésre írtál, nálam viszont van behúzó és nyelv is. A kettő együtt 6500Ft. Írj, vagy hívj ha érdekel
Ha leszeded a deklit többet tudsz majd meg elvileg...
Lehet a kiemelő kar ki lazult vagy valami más... Nekem egyszer le darálta szépen régen... Rugót mérted? Elgyengülhet az is.
Nézd meg, ennyit tudok mondani hirtelenjében.