Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó méretet vett, 7mm a szélessége 123-nál
Nem mondanám hogy fordítva van. Egyébként közel 2000km van a blokkban és semmi gond pedig nem egyszer kétszer járt a piros mezőbe sem...
ha befele van fordítva úgyis ki mossa a zsírt amit bele raktam és hamarabb is meg éghet. Mert ugye a főtengelynél ha nincs megzsírózva akkor meg fog égni!
Nem értem mi a gond... Ha a blokkfél élig ütötted be akkor annak jónak kéne lenni.
Jó méretű szimmeringet vettél te?
a szimeringet a blokk síkjáig kellene betolni. Volt már nekem h teljesen be volt nyomva koppig a furat aljáig... nem számított semmit
Meg ahogy nézem a felújító galériádat, ott fordítva van betéve a szimering, nem? Számos felével kell kifelé lennie.
Szia!

Most kezdem csak összerakni a blokkot, szimering is sok idő volt mire ideért, meg a vizsgaidőszak miatt is csúszott a dolog.
Lenne egy kérdésem hogy a szimeringeknek hol kell felülniük (kuplung felöli)? Kívülről betettem a helyére, síkban van, viszont a szimering furat az 9 mm mély, a szimering pedig 7 mm-es. Beraktam a főtengelyt és a külső ajka a szimeringnek nem ül fel a tengelyen, kb a letörésen van. Szóval az a kérdés hogy kívülről síkba kell lennie, vagy csináljak egy beütő szerszámot, ami 2mm-el beljebb tolja? Service manual nem ír semmit erről.
Rotax 123

Köszi előre!
rendben úgy legyen!
kevesebbért... de lényegtelen.
Arra írtam hogy repedt és ilyen ára van... Ennyiért már jó állapotba lévőt kapok!
Eladó Aprilia Rotax 123 termékek!

=Postai utánvétellel, előre utalással is megoldható.
=Rendelésfelvételt követően 3 munkanapon belüli azonnali küldés.
=Rugalmas és korrekt árak!

Jelenleg raktáron AF1 Sintesi és Tuareg Wind van!

-Gyári Kipufogó rendszerek, illetve Arrow rendszer Af1
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok, kerekek
-Elektromos power egységek
-Idomgarnitúrák
-Műszerfal
-Első teleszkóp, hátsó rugóstag
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók

Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
Venni kell akkor újat attól nincs jobb!
Olyanom nekem is van!
Jó ára van...
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Teljes idom garnitúra Extrema (az összes fekete műanyaggal együtt): 20.000 Ft
Hátsó kerék: 7500
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 12.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 25.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Rotax 123as block, henger nélkül: 28.000

Ha valami olyasmire van szükséged ami nincs kiírva érdeklődj nyugodtan!
06-30/40-33-613
rs125.gabor@gmail.com
írj egy email.t anyaasd@freemail.hu
Nincsen egybe az oldalidommal
Van rajta 1-2 repedés de használható 8000ft
Érdeklődni emailba! kösznöm!
A plexi jó állapotú?
Mennyi az ára?
Ára?
Jó estét.
Motorjaimat cserélném rs 125 re stb..
A lényeg hogy üzemképes legyen..
a fejidomegybevan az oldalidommal?
Aprilia RS 125 96.-tól 98.-as évj.-ig rotax 122.-es blokk és váltó alkatrészekkel minden alkatrésze eladó.Postai úton is.debrecenTel:06 70 459-6036
aprilia RS 125 93.-as évj rotax 123 blokk és váltó alkatrészekkel minden alkatrésze eladó postai úton is.debRecEn tel:06 70 459-6036
Eladó Jolly Moto SP Hibátlan állapotba mindenne meg van csak van ami nincs a képen gyári jolly Alu topítóval! Érdeklődni ITT :derbi32@gmail.com
Eladó Jolly Moto SP Hibátlan állapotba mindenne meg van csak van ami nincs a képen gyári jolly Alu topítóval!