Andras86
van egy alkalom amikor nem folyik at rajt a benzin , amikor nincs a tankban benzin :S legalabbis az enyemnel ez szokott lenni a baj:SSS am próbáld átfújni kompresszorral meg nézdmeg hogy mind2 cső a helyén van-e karbiról nincs e lecsúszva meg tegyel bele benyat :DD
hát az hogy a lendkerék lejött könnyen az nem baj, az ék legyen ép, pozícionálja lendkereket és az anyát tekerd rá erősen a főtengelyre (ami a lendkereket fogja) ha rakod vissza... annak úgy jónak kell lennie, az h vonz magához dolgokat, az nem baj, mivel mágneskör van benne
pistimotor és byfzr (elsősorban nektek irom ezt, mivel ti foglalkoztatok a témával amit köszönök:) )
ma megnéztem a fesszabályzót, leszedtem a kábeleket a gyújtáskapcsolónál, de a helyzet változatlan, még mindig nincs szikra, viszont észrevettem egy érdekes dolgot. A mágnest megnéztem (Magyarban azt hiszem lendkeréknek mondjátok) és simán egykézzel lebírtam húzni a főtengelyről, elég gyengén fogta magát a blokkhoz, ez normális? mert mint ha úgy emlékeznék, régebben mikor szereltem a motort, kellet használnom egy mágnes lehúzó kulcsot, mert annyira szorította magát a blokkhoz. Vagy rosszul emlékszem? mágnes picit karcos, de ilyen acél anyagokat még mindig vonz, ha odarakok csavart , vagy valamit! lehet ennek valami köze ahhoz, hogy nem ad szikrát a motor?
mi a különbség a fullpower rs illetve az én 18kw-s rs-em között? (igen a loerő meg h az enyem szarabbul megy addig eljutottam meg hogy "katalizátor" van a kipumba és h semmi szerepe csak h folytja ) Egyéb infókat irnatok megköszönnem .
Sziasztok! Gyujtást még mindig nem sikerült kideritenem....nincs valakinek egy apriliás ismerőse győr vagy celldömölk környèkén,akinek meg lehetne mérni-nézni a gyujtását? Vagy ha valaki akinek van bontott blokkja megnézné hogy ha felső holtpontot megkeresi egy csavarhuzoval(ha nincs mérőora) mondjuk akkor egy fotot ha csinálna a jelado és bütyök helyzetéröl.....mèg fizetnék is érte
Üdv! Gyújtást szeretnék állítani és gondban vagyok! Ha a Lendkerék bütyök pontosan a jeladó előtt van akkor pontosan hol van a dugattyú a felső holtponttól? Fontos lenne! Előre is köszi!
Elhiszem, de én nem a gyertya hézagot mondtam. Hanem a lendkerék és a jeladóra gondoltam...
Amit írtál még ilyet amúgy nem hallottam ez nekem új. A lényeg hogy nem a gyertyára céloztam!
Igen kicsi hézag is az már annak. Meg azt már könnyen is be köpheti
van egy alkalom amikor nem folyik at rajt a benzin , amikor nincs a tankban benzin :S legalabbis az enyemnel ez szokott lenni a baj:SSS am próbáld átfújni kompresszorral meg nézdmeg hogy mind2 cső a helyén van-e karbiról nincs e lecsúszva meg tegyel bele benyat :DD