Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andras86
van egy alkalom amikor nem folyik at rajt a benzin , amikor nincs a tankban benzin :S legalabbis az enyemnel ez szokott lenni a baj:SSS am próbáld átfújni kompresszorral meg nézdmeg hogy mind2 cső a helyén van-e karbiról nincs e lecsúszva meg tegyel bele benyat :DD
köszi de 8400 es kellene
nekem van 7100-as 4000Ft-ért. Kell?
Valakinek ELADÓ Benzincsapja 2006 tól? Vákumos!
(most már tuti ez a baja)
Rs 125nek betegsége a tank alatti benzincsap elromlása?
kiscsende !
kösz a power elektronikát amit teljesen működőképesnek mondtál.
Mostanra kiderült hogy ez nem így van.
HASZNÁLHATATLAN!
A fordulatszámmérő spirálos.
Akkor tőled vettem a hőfokmérőt,fordsz. mérő elektronikus?
oksa, visszatettem! :D amúgy azt arra értettem, hogy annyira még jó a mágnes, hogy vonz dolgokat, azaz még nem ment tönkre:D:D:D
hát az hogy a lendkerék lejött könnyen az nem baj, az ék legyen ép, pozícionálja lendkereket és az anyát tekerd rá erősen a főtengelyre (ami a lendkereket fogja) ha rakod vissza... annak úgy jónak kell lennie, az h vonz magához dolgokat, az nem baj, mivel mágneskör van benne
pistimotor és byfzr (elsősorban nektek irom ezt, mivel ti foglalkoztatok a témával amit köszönök:) )

ma megnéztem a fesszabályzót, leszedtem a kábeleket a gyújtáskapcsolónál, de a helyzet változatlan, még mindig nincs szikra, viszont észrevettem egy érdekes dolgot. A mágnest megnéztem (Magyarban azt hiszem lendkeréknek mondjátok) és simán egykézzel lebírtam húzni a főtengelyről, elég gyengén fogta magát a blokkhoz, ez normális? mert mint ha úgy emlékeznék, régebben mikor szereltem a motort, kellet használnom egy mágnes lehúzó kulcsot, mert annyira szorította magát a blokkhoz. Vagy rosszul emlékszem? mágnes picit karcos, de ilyen acél anyagokat még mindig vonz, ha odarakok csavart , vagy valamit! lehet ennek valami köze ahhoz, hogy nem ad szikrát a motor?
Üdv!
Én pont ezt tudom adni, mert ez az én fényképem! :)
4000 Ft + postáért viheted!
sz.schliemann@indamail.hu
Eladó Jolly Moto SP! Érdeklődni Itt: derbi32@gmail.com Gyári Jolly tompítóval!
mi a különbség a fullpower rs illetve az én 18kw-s rs-em között? (igen a loerő meg h az enyem szarabbul megy addig eljutottam meg hogy "katalizátor" van a kipumba és h semmi szerepe csak h folytja ) Egyéb infókat irnatok megköszönnem .
Nippondenso gyujtás!
Sziasztok! Gyujtást még mindig nem sikerült kideritenem....nincs valakinek egy apriliás ismerőse győr vagy celldömölk környèkén,akinek meg lehetne mérni-nézni a gyujtását? Vagy ha valaki akinek van bontott blokkja megnézné hogy ha felső holtpontot megkeresi egy csavarhuzoval(ha nincs mérőora) mondjuk akkor egy fotot ha csinálna a jelado és bütyök helyzetéröl.....mèg fizetnék is érte
Üdv! Gyújtást szeretnék állítani és gondban vagyok! Ha a Lendkerék bütyök pontosan a jeladó előtt van akkor pontosan hol van a dugattyú a felső holtponttól? Fontos lenne! Előre is köszi!
Jó Nicasilos Rotax 122-es hengert KERESEK megvételre.
Bács-Kiskun megyében vagy környékén.
Válaszát ide vagy E-mail-ben: mitasm06@gmail.com várom.
Hasonlót már én is gondoltam de most majd lehet meg is valósítom már. :D Most télen amúgy is szépítgetni akarom.
Nincs mit...
Azt nem figyeltem.... Akkor gondolom annak az Amal Sem gyújtása van...
jah értem de itt nincs ilyen mert 123as blokk
egyben eladó, de van az a pénz amiért leveszem a hengert... ha komolyan érdekel csörögj rám
Henger dugóval mennyi?
Elhiszem, de én nem a gyertya hézagot mondtam. Hanem a lendkerék és a jeladóra gondoltam...
Amit írtál még ilyet amúgy nem hallottam ez nekem új. A lényeg hogy nem a gyertyára céloztam!
Igen kicsi hézag is az már annak. Meg azt már könnyen is be köpheti
ROTAX123-as blokk EGYBEN ELADÓ RS-be! (Vagy AF1 Sport Pro-ba)

- a blokk hibátlan
- 1 gyűrűs Vertex TM Racing dugó
- Boyesen membrán
- Gilardoni 2 alap gyári henger
- módosított hfej

Ára: 80.000

Igény szerint DellOrto VHSB34 karbival +15e és komplett gyújtással (álló+forgó+trafó) + 35e és Full ARROW rendszerrel + 25e

Motorban vannak, kipróbálható, meghallgatható, ha valakinek egyben kell minden, akkor +20eFt-ért a komplett motort odaadom egyben mindennel együtt.