Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van az ára 4e rudazatal együtt
Sziasztok.

2006 os rs -hez keresek váltókart. SoS
Köszönöm
98-as Rs ről eladó alkatrészek :
-Tükrök
-Utas lábtartók
-Km óra
-hátsó ülés
-Gyári powernyelv + elektronika + motor
vagyis hátsó Főfék munkahengert! elirtam bocsi
2001 Aprilia RS 125 keresek egy lábtartó konzolt!
és egy első fékkart meg egy hátsó munkahengert!
https://www.facebook.com/ricsi...
vagy ricsi041922@freemail.hu
köszönöm szépen előre is!
leírtak alapján nagyon úgy tűnik mint aki kevesel. gyertyaképet nézz.
Sziasztok!

Hátha tudnátok segíteni.
Igaz 70ccm.es motorom van, de 2T. Alapjárati problémával küszködök már amióta megvan a motor. Az a jelenség, hogy. Be van állítva a levegő benzin arány. Olyat művel a moci, ha van kb 1500-as alapjárat, akkor hírtelen gázadásra nem, de ha tartom olyan 4000-es fordulaton, akkor nem esik rögtön vissz, hanem marad 2500-on és 4-5mp múlva tér vissza 1500-ra. Na ha pl alapjáratot feltekerem 1700-1800-ra akkor 4000 után 2500-ra megy vissza ugyan csak, de akkor már vagy nem vagy nagysokára megy 1700-ra. Ha leveszem 1000-re akkor meg visszamegy rögtön, de le is áll. Ha viszont pl 1500-ra be van állítva. Ráhúzom 4000-re tartom egy picit, elengedem. Akkor ugye 2500-ra megy vissza. ha viszont ekkor benyomom a világítást akkor már megy is. Vagy is ha nincs rajta akkor terhelésre visszamegy. Ha megyek vele és rajta a világítás és behúzom a kupplungot, pl kanyar vagy megállás szándékkal akkor megint csak fenn marad az alapjárat 2500-on.
Mi a rákfene lehet? Ha falsot szívna nem menne vissza terhelés után? vagy le se menne alapjáratra 4-5mp után sem. Csak az alapjárati csavart tekertem. Vagy egyszerűen a karbim rossz? Ez egy Dellorto PHVA 17.5-ös karmóbi. Sajnos hobbi szerelő sem jött rá a gondra. Igaz neki nem volt cserealkatrésze amivel összevethette volna.

Ha valaki tudna ötletet segítséget, vagy már találkozott ezzel a jelenséggel kérlek segítsetek.

Köszönettel Zsolt
2002es RS 125re keresek km/h csigát és bowdent .
gabófreemail.hu9@freemail.hu
sziasztok 2001-es Rs-hez keresnék plexit. Ár, esetleg képpel várok ajánlatokat a:

palyov.zoltan@freemail.hu címre.
köszönöm!
Van!
Ha érdekel írj : xbombs@citromail.hu
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Teljes idom garnitúra Extrema (az összes fekete műanyaggal együtt): 20.000 Ft
Hátsó kerék: 7500
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 12.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 25.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Rotax 123as block, henger nélkül: 28.000

Ha valami olyasmire van szükséged ami nincs kiírva érdeklődj nyugodtan!
06-30/40-33-613
rs125.gabor@gmail.com
hmm én azt gondoltam olyankor cserélni szokták, de akkor ez jó lenne.... Pont van egy ilyen kuplung nekem is lehet fel reszelem én is akkor.
sikeresen eltűnt a daráló hang az elindulásoknál.
nálam a megoldás az volt, h a kuplungkosáron a lamellák okozta berágódást felreszeltem szép egyenesre.
Sziasztok!
Van valakinek eladó aprilia rs 125-höz való km óra meghajtó?
vagyis igazából csak az a fogaskerék kellene tengellyel amire a bowden csatlakozik! előre is köszi!
Akinek van az elözöleg keresett cucca az ide irhat nekem gabofreemail.hu9@freemail.hu
nekem van ha gondolod :)
Eladó Aprilia Rotax 123 termékek!

Most érkezett frissen Olaszországból 1db Aprilia AF1 Sintesi és 2db Tuareg Wind!
Szinte minden alkatrészeik megvannak!

=Postai utánvétellel, előre utalással is megoldható.
=Rendelésfelvételt követően 3 munkanapon belüli azonnali küldés.
=Rugalmas és korrekt árak!

-Rotax 123-as blokk
-Komplett gyújtás
-Gyári Kipufogó rendszerek, illetve Arrow rendszer Af1
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók

Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
Írj rám. Fb vagy e-mailen. Adatlapomon minden van. Prox dugó is van ami 1500km futott. És a henger nem rég volt honolva.
Keresek gyári power nyelvet olcsón, akinek van jelezze!
Sziasztok keresnék 2002es RS 125-ös gépemhez
gázbovden elosztót olyat ami a képen látható , amugy ti is sürön cserélitek mert nekem elöregedig vagy szétrepedezik a műanyag elég hamar van rá valami megoldás esetleg elöre is köszi a segítséget
Milyen árban? :)
Nekem van!
Adatlapomon találsz elérhetőséget!
Amal Sem Sweden elektronika(gyujtotrafó), vadonatúj, gyárinál sokkal megbizhatóbb, folytás nélküliek, örök életüek.
A képen gyári látható annak helyére rakható fel, vezeték szin kiosztás is ugyan az, igy gyerek játék a beszerelés. Bármilyen szinű helyett felrakható, ha mégsem ez lenne a baja a motorodnak vagy nem lenne jó hozzá vissza vásárlom, és garancia! ára: 17000Ft/db
Aprilia Rs 125-höz:
Jó állapotú 28-as PHBH Dellorto karbit keresek keresek.
Denso gyújtást.
Sportkipufogó rendszert.
Rotax 122-es nicasil-os hengert keresek.
MINDEN ajánlat érdekel!
Email: mitasm06@gmail.com