Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáo nekem van 8400 as elektronikám elado.
Köszi de 8400 kell
Valaki járt már így? Nekem a 2. fogaskerekem jár így. valaki tudna segíteni hogy mitől lehet?
3mm. de párban adnám el :/
Nekem is van 7800-as elektronikám
van elektronikám 7800 as hibátlan esetleg
hátso 150/60-17
Ez mennyi volna? Profilmélység?
Igen! Használtat csak nem raknák bele már azért...
hát nem tudom mik az árak az ilyen bontottnak a dugó is 2-3 ezret ment? vagy az vatta új?
8400- es elektronika van esetleg valakinek ?
Nekem lehet volna!
Nem rég volt honolva amúgy. 2-3ezerkm van benne. Mennyit érne neked?
Vertex dugó nem érdekelne hozzá?
Fejidomod nincs véletlenül? Sérült is érdekellne!
valaki tud rotax 122es henger? jó állapotú
megvan még? a gumi?
Rotax 122 és 123 megmaradt tömítésszett eladó. E-mail az adatlapomon!
persze és jollyból is van a sima és a corsa a corsa nem rosz hasonlít az sp re .erről azért nem hallottál mert ritka és csak a versenysportban használták mivel arra készítették kézzel...
Jah, akkor ez nem egy házilag le gyártott kipu lenne?
És amúgy próbáltad már jolly-val is meg ezzel is? Nem hallottam még erről a kipurol csak a jolly-ról hogy az a legjobb rendszer.
meg néztem és semmi :/
szia, igen sokkal jobb azért nem látszik a külö9nbség mert feketére van fújva és koszos is ha le van rólla szedve a festék fennt a motoron egy gyors kör után elég komolyan néz ki ez egy olasz versenykipufogó ritka, és már nem is készít többet ebből a mester...
a blokkra írj emailt
Hát ez a cső olyan mintha gyári lenne szinte elég hasonló... A jolly komolyabbnak néz ki szerintem. Ez ami neked van jobb lenne a jollytól? Nem okoskodni akarok én csak olyan fura.

Amúgy a blokkot mennyibe adnád? Kompletten! Nem henger nélkül...
Lehet ki van lazulva nem?
Hát nem a legfaszább az biztos!
Nézd meg szerintem hogy mi a helyzet. Nézd át...
segítsetek! az nagy gáz hogy ha a power nyelvem csörög a hengerbe?
egy hűtőért nem bontom meg
vastag hűtőd van ?
Elado rotax 122 kuplung szerkezed.(kosár.lamelákal) kiegyenlitő tengely nagy müanyag fogaskerék 2db. membrán kompleten.
És elado 28cm es hátso telo. 1998-1999 es plexi.12v12Ah aksi.8400as power elektronika. hátso lámpa. És 2db külső gumi.
Pireli Diablo.
elsö 110/70-17
hátso 150/60-17