hello: lámpáról itt van kép forumba egyik képemen most raktam fel..
de az összes alkatrész kulturált állapotban van ezért is vállalok rá 1 hét garit ha valami nem tetszik vissza veszem.
Nyugodtan bele teheted a Wössner-t! Nincs semmi baja.
Én Wössner hajtókart raktam bele több mint fél éve. Amúgy a Wössner meg a Prox hajtókar között annyi a különbség hogy a Prox egy kicsivel drágább elvileg...
Nekem Vertex Racing(1gyűrű) dugóval megy most de máskor lehet Wössnert kap vagy ASSO W. De amúgy bírja a kiképzést ez is végülis szépen.
Főtengely csapágynak mindenképp műanyagost rakjál! Többet bír a fém kosarastól és csendesebb strapa bíróbb...
Athena tömítéstől van egy másik fajta ami olcsóbb és az is jó 6ezer Ft Gasket. Szerintem az is megfelelő.
Csapágyhoz hőálló szimmeriget rakj gondolom ezt mondjuk tudod. Nekem SKF szimmering van benne amúgy. Gyárilag meg tán Prox. Amit te mondasz az is biztos jó!
Sok sikert!
94-96ig asszem 34-es karbival gurult ki. Ez után 28as karbival szerelték fel...
Nekem 34 van. Tökéletes vele! Jól be kell állítani de ez ugye alapvető dolog.
Egy versenyautó dugattyúit bevonatoltattuk egy surlódás csökentő anyaggal és levettük az olajlehúzó gyűrűt és a teljesen másként viselkedett az autó ! Úgyh igen is számít a dugó "milyen"sége, súrlódási tényezője !
Kicsit túloztam!
Vertex vagy Wössner meg Prox. Ezeket tartom komoly minőségnek.
Én mást nem nagyon tennék bele.
Vizsgáltasd meg nem zavar nem sokat érsz vele. A gyártók tudja valószínűleg mi a jó! Ha megnéznéd amit te mondasz meg amit én írok biztos különböző értékűek lennének.
Amúgy azt raksz bele amit mondasz csak elég érdekes dolgokat tudsz írni jobban mondva hülyeségeket. Mert nem a dugó minősége vagy hogy mondjam már... hogy mennyit megy a gép...
Ha nem értesz hozzá ne írj inkább!
Jah értem te wiseco dugót nem tennél a motorodba ? :D
Rendben én itt befejeztem a vitát nincs értelme ezen vitatkozni én kérek elnézést hogy egyáltalán bejegyzést írtam !
Nem érdekel a véleményetek ! Mindenki tolja a saját szekerét !
Pistimoto, ha akarom tudni az anyagszerkezetét beviszem a suliba és nagyon szívesen megcsinálják az anyagvizsgálatot !
Kinek a pap kinek a paplan !
egy alapvető kérdés. Az természetes hogy egy gyári RS 125 28-as karbival gyári rezóval kata nélkül és működik a power is hogy 10 felé nehézkesen akar pörögni? de viszont 10 ig szépen jól pörög de sztem többen kéne forogni vagy tévedek?
sziasztok 1998.12. havi rs hez keresek sürgösen! CSAK TÖKÉLETES ÉS NEM FÖLD ALOL ELÖBÁNYÁSZOTT ALKATRÉSZEKET! Hátsó sárvédö,Kábel köteg, Akulmátor tartó müanyag,Ujab rs röl tükrök, Átlátszó hátsó lámpabura, és kelene még bumi tartók,Pl: Öninditórelé tartó gumi,kiseb gumikarikák!
Jó lenne ha elgondolkoznál néha csak egy kicsit!
Sok hülyeséget tudsz mondani! Már bocs!
Az a nagy márkák nem véletlen vannak fent! Sokkal nagyobb oda figyeléssel csinálják. És az anyag minőség is sokat számít! Én amúgy olyan dugót tuti nem is tennék bele de ki hogy. Érdemesebb drágábbat venni ebbe az esetben.
A gépműhelybe ezt meg azt mondták... Hát nem gondolnám hogy ők ennyire tudnák. De te mindent el hiszel ugye bár amit ott mondanak.
Legalább ha így istenítesz valamit akkor írd már lécci helyesen: WISECO -amúgy én használtam vertex, wössner és meteor dugót is. sokat pályázok, de nekem nem a dugattyú márkán jött ki az h mennyire erős volt a gép:) a gépműhelyes véleményével meg kitörölheted a... itt azé nem pista bácsi csinálja a dugattyúkat a lenti fészerbe. Ha tényleg különbséget akarsz a márkák között, vidd el anyagvizsgálatra. Asszem Pakson van. Ott megmondják neked a tutit, hogy milyen Al-Cu-Ni-(Mg) -t tartalmaz. üdv
Jó állapotú fejidomot és plexit keresek 2001es rs 125-re, akinek van az írjon.
de az összes alkatrész kulturált állapotban van ezért is vállalok rá 1 hét garit ha valami nem tetszik vissza veszem.
Én Wössner hajtókart raktam bele több mint fél éve. Amúgy a Wössner meg a Prox hajtókar között annyi a különbség hogy a Prox egy kicsivel drágább elvileg...
Nekem Vertex Racing(1gyűrű) dugóval megy most de máskor lehet Wössnert kap vagy ASSO W. De amúgy bírja a kiképzést ez is végülis szépen.
Főtengely csapágynak mindenképp műanyagost rakjál! Többet bír a fém kosarastól és csendesebb strapa bíróbb...
Athena tömítéstől van egy másik fajta ami olcsóbb és az is jó 6ezer Ft Gasket. Szerintem az is megfelelő.
Csapágyhoz hőálló szimmeriget rakj gondolom ezt mondjuk tudod. Nekem SKF szimmering van benne amúgy. Gyárilag meg tán Prox. Amit te mondasz az is biztos jó!
Sok sikert!
Nekem 34 van. Tökéletes vele! Jól be kell állítani de ez ugye alapvető dolog.
2003as tükör=4000ft/db mind jó állapotú 1 hét garit vállalok rá.
Vertex vagy Wössner meg Prox. Ezeket tartom komoly minőségnek.
Én mást nem nagyon tennék bele.
Vizsgáltasd meg nem zavar nem sokat érsz vele. A gyártók tudja valószínűleg mi a jó! Ha megnéznéd amit te mondasz meg amit én írok biztos különböző értékűek lennének.
Amúgy azt raksz bele amit mondasz csak elég érdekes dolgokat tudsz írni jobban mondva hülyeségeket. Mert nem a dugó minősége vagy hogy mondjam már... hogy mennyit megy a gép...
Ha nem értesz hozzá ne írj inkább!
Rendben én itt befejeztem a vitát nincs értelme ezen vitatkozni én kérek elnézést hogy egyáltalán bejegyzést írtam !
DE fontos hogy nem nektek szólt a bejegyzés!
Pistimoto, ha akarom tudni az anyagszerkezetét beviszem a suliba és nagyon szívesen megcsinálják az anyagvizsgálatot !
Kinek a pap kinek a paplan !
135-ös fúvóka van benne, 10-re tartom, ha komolyan érdekel és a napokban visszajelzel akkor 8-ért odaadom!
E-mail: kiscsende@freemail.hu
Sok hülyeséget tudsz mondani! Már bocs!
Az a nagy márkák nem véletlen vannak fent! Sokkal nagyobb oda figyeléssel csinálják. És az anyag minőség is sokat számít! Én amúgy olyan dugót tuti nem is tennék bele de ki hogy. Érdemesebb drágábbat venni ebbe az esetben.
A gépműhelybe ezt meg azt mondták... Hát nem gondolnám hogy ők ennyire tudnák. De te mindent el hiszel ugye bár amit ott mondanak.
pioneer-flex@hotmail.com