Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Készül már a paripa?
Megérdemlitek ti is! Minek veszel ilyen cigányoktól Alkatrészeket ? ?
Mindenki tudja hogyha szar akkor is elküldi és azt mondja hogy jó mert az is pénz !
...cserélted biztos, csak 10 évvel ezelőtt
Rotax 123 alkatrész eladó!
rotax.123@freemail.hu
Milyen méretű a henger?
Nincs lepattanva a nicasil?
Én biztosan jó alkatrészeket küldtem, emiatt nem lesz lelkiismeret furdalásom. A teleszkóp fullos volt, én cseréltem benne a szimeringet, ha a karburátor meg rossznak számít mert be kellett állítani az úszószintet akkor én mindig rossz alkatrészeket vettem, mert az egyik poros volt, a másik olajos, stb. le kellett törölgetnem, ráment egy csomó időm!
Üdv. olyan kérdésem lenne hogy Rotax 123-as blokk milyen olaj kell?
Sérűlt henger érdekel valakit? egy Szent Istvánért adom+posta ha valakit érdekel, van még 2 db rossz főtengőm is
Keresek RS 125 -re leginkább 9kW os magyar vagy külfödi PAPÍROS vázat !
Ha tudtok írjatok szóljatok !
...most látom nagyban, h ez egyébként is egy vadabb gép táblája RS250? ...gondolom
köszönöm! ilyenről már van képem, sajnos az nem jó.
Az én alvázszámom ZD4MPB1... így kezdődik és a hangsúly a ...B1... en azt hiszem/gondolom :)
nézz egy ilyet majd légyszíves (olasz papíros RS125, 11kW os '99 es évjárat)
L I K E.
bocs ez nem az el néztem
hello: rs 125 2000-év tábla
hello: rotax 122-es főtengely jó állapotba=15000ft
Arról beszélnek vazze hogy szeretsz hantázni rendesen! Nem akarsz vitázni senkivel egy ilyen miatt? Akkor miért nem bírsz korrekt lenni? Ha fordítva lett volna te se örültél volna szerintem! Hiába örülsz itt magadnak...
Ezért imádom a fórumokat :) közösségépítő hatású és idővel még a helyesírás is fog menni a felháborodott motorosoknak :) Összetartás és megfontoltság elvtársak :) Minden jót kívánok
Hasonlóképpen Veled sem szeretnék vitatkozni, a motor mielőtt kiszedtem belőle a teleszkópokat szőnyegen állt, ahol egy csepp olaj nem volt alatta! Biztos amikor kiszedtem belőle és ott állt a garázsba, akkor mehetett tönkre álltó helyében! Nem tudom miről beszélsz! :)
mindenesetre attól még nem erősséged az igazmondás... és nem a 3.000 forintos teleszkóp szimeringeken túrázok
van valakinek elado FŐTENGELYE? Rotax122
Sziasztok! Nincs valakinek egy jó állapotu 150\70\17-es vagy 150\60\17-es sport vagy utcai hátsó gumija eladó?
Jól van, nem vitatkozok Veled, nem igazán vagyunk egy szinten, lényeg az, hogy jó a karburátor! :D
imélbe azt irtad hogy jó a karbi megnézted minden jó.....
ehez képest nem volt az ! szoval.......
Ezt bocsánatkérésnek veszem a rágalmazásért és hozzáfűzném, hogy ha egy úszószint beállítása ekkora problémát okoz, akkor lehet, hogy jobb lenne ha szerelőre bíznád a motorszerelést!
1-2 ora szopás után sikerült is ( de igazán meg nézheted volna mit acc el ) vagy szoltál volna nézem meg a szintet.. most kb belötem a motort csak letört az a műanyag ami a benzint a karburátorba vezeti ! Má lehiggadtam :)