Megérdemlitek ti is! Minek veszel ilyen cigányoktól Alkatrészeket ? ?
Mindenki tudja hogyha szar akkor is elküldi és azt mondja hogy jó mert az is pénz !
Én biztosan jó alkatrészeket küldtem, emiatt nem lesz lelkiismeret furdalásom. A teleszkóp fullos volt, én cseréltem benne a szimeringet, ha a karburátor meg rossznak számít mert be kellett állítani az úszószintet akkor én mindig rossz alkatrészeket vettem, mert az egyik poros volt, a másik olajos, stb. le kellett törölgetnem, ráment egy csomó időm!
köszönöm! ilyenről már van képem, sajnos az nem jó.
Az én alvázszámom ZD4MPB1... így kezdődik és a hangsúly a ...B1... en azt hiszem/gondolom :)
nézz egy ilyet majd légyszíves (olasz papíros RS125, 11kW os '99 es évjárat)
Arról beszélnek vazze hogy szeretsz hantázni rendesen! Nem akarsz vitázni senkivel egy ilyen miatt? Akkor miért nem bírsz korrekt lenni? Ha fordítva lett volna te se örültél volna szerintem! Hiába örülsz itt magadnak...
Ezért imádom a fórumokat :) közösségépítő hatású és idővel még a helyesírás is fog menni a felháborodott motorosoknak :) Összetartás és megfontoltság elvtársak :) Minden jót kívánok
Hasonlóképpen Veled sem szeretnék vitatkozni, a motor mielőtt kiszedtem belőle a teleszkópokat szőnyegen állt, ahol egy csepp olaj nem volt alatta! Biztos amikor kiszedtem belőle és ott állt a garázsba, akkor mehetett tönkre álltó helyében! Nem tudom miről beszélsz! :)
Ezt bocsánatkérésnek veszem a rágalmazásért és hozzáfűzném, hogy ha egy úszószint beállítása ekkora problémát okoz, akkor lehet, hogy jobb lenne ha szerelőre bíznád a motorszerelést!
1-2 ora szopás után sikerült is ( de igazán meg nézheted volna mit acc el ) vagy szoltál volna nézem meg a szintet.. most kb belötem a motort csak letört az a műanyag ami a benzint a karburátorba vezeti ! Má lehiggadtam :)
Mindenki tudja hogyha szar akkor is elküldi és azt mondja hogy jó mert az is pénz !
rotax.123@freemail.hu
Nincs lepattanva a nicasil?
Ha tudtok írjatok szóljatok !
Az én alvázszámom ZD4MPB1... így kezdődik és a hangsúly a ...B1... en azt hiszem/gondolom :)
nézz egy ilyet majd légyszíves (olasz papíros RS125, 11kW os '99 es évjárat)
ehez képest nem volt az ! szoval.......