Hello
Új kasznis aprilia rs 125 felniket keresek elsőt, hátsót, kompletten mindenestül, kivéve hátsó tárcsa nem kell. Aki tud ilyet kérem jelezze.
Köszönöm.
Én is gondolkodtam h eladom és vennék egy papírosat. De vazze sajnálom eladni télen megcsináltam faszán és valahogy úgy vagyok vele hogy sajnálnám ha el vinnék. Igaz nehezen vennék meg szerintem mert van egy kis csúszás rajta amit úgy ahogy tudtam javítottam hogy ne nagyon látszodjon és hát így felújítva nem szívesen adnám 280alatt...
annyit tudok, h a mágnes behúzásnál (az említett)pár másodpercig nagyobb áramot kap és később megtartani pár Volt-tal kevesebbet...
esetleg ha nem a gyári feszítő rugód van a szelep száránál, hanem annál erőssebb vagy rosz beállítás talán (?!)
Valaki találkozott már olyan hibajelenséggel, hogy kinyit a power ( 8000-nél) és 2-3 másodperc múlva visszazár, hiába van a fordulatszám folyamatosan nyitási fordulat felett.
Valahogy meg kell válni tőle.. hobbi szinten nem fogsz nyerni rajta ez egyértelmű, a belefektetett pénzt meg viszont nem látod ezis oké.. nem bánom hogy megvettem mert jó kis robbanékony dög, akkor gondolva az eladásra is.. mert egyszer eladja mindenki nem erre számítottam, hogy ekkora szenvedés túladni egy motoron. Nincs terhemre csak ha nagyobbra váltanál "útban" van az addig tökéletes seggrakáta
Érdekes érdeklődőid vannak akkor!
Az a baj hogy vannak 50-esek amikért túl sokat akarnak kapni... A 125 meg az a baj majdnem abba az árakba van. Vagy hogy is mondjam. Az eladás ezért rossz ennél a kategóriánál sajnos. Vagy is én valahogy így gondolom.
Ez egy ilyen motor! És szerintem a legjobb 125-ös. Még ha nehezen is lehet eladni... Kevesen szánják rá magukat mert van költsége meg sokan csak azt terjesztik hogy szar közbe meg nem ismerik. De fél millát hiába akar meg kapni az ember érte azt már nehezen veszik meg főleg hogy annyiért már lehet kapni nagyobbat.
Márc óta 1 ember nem jött megnézni, szövegvadászok eljövünk megnézzük cím időpont minden lebeszélve.. elötte hívtak még aznap.. aztán azóta jönnek. Lassan annyiért kell árulni mint egy 50-est de az se bíztos hogy elmegy annyiért.. Ki van halva ez a kategória sajnos.
Sokan hirdetitek az Rs-eteket. El lehet adni ebbe az országba egy 125-ös rendszámos sportmotort? Szerintem kp-ba lehetetlen eladni ezt a kategóriát. Nagyon szűk az érdeklődési kör, meghát kereskedésbe megszólalok hogy aprilia.. köszönjük nem Mi a véleményetek erről?
Új kasznis aprilia rs 125 felniket keresek elsőt, hátsót, kompletten mindenestül, kivéve hátsó tárcsa nem kell. Aki tud ilyet kérem jelezze.
Köszönöm.