Több mint egy éve tolom így! Semmi gond nem volt még! Megállítottak már de egy szót nem szóltak de azért a szeme igen csak rajta volt és tuti tudta mi a szítú!
Hanem azt lássák hogy vereted neki rendesen akkor szerintem nincs gond. Pedig én nem nagyon szeretek lassan menni.
Nekem egy 2002-es RS-em van, főleg országúton használom (hobbiként, nem mindennapi használatra), és eddig nagyon bevált. 80-100 körüli tempóban 4l körül fogyaszt (így szerintem bármeddig elmenne), de ha kell, van benne erő. Költeni eddig csak kopó dolgokra kellett (gumi, fékbetét stb.), meg pár apróságra, amit az előző tulaj(ok) úgy hagytak. Amúgy 30300 km van benne (de láttam már hirdetni több mint 90000 km-rel is, szóval ha normálisan használják, karbantartják, akkor sokat elmehet).
Kinézete meg szerintem nem olyan kismotoros, mert többen nézték már nagyobbnak.
Az olajpumpa teljesen megbízható, én tuti nem kötném ki, hogy kevergessem, viszont tankolások után öntök a tankba 1 deci olajat, biztos ami biztos alapon. Én tavaly mentem Sopron- Szabolcs megye széle (570km) egy délelőtt, autópályán 120-175 (volt benne kb 150 km 160 körüli tempó (10 ezer fölötti fordulat!) és mégis odaértem. Ha jó a motor simán el lehet vele indulni bárhova. (Igaz nekem mitom van, de hasonló a 2 motor). Igaz voltak már gondok vele (dugótörés, lánckerék elrepült 150-nél, gyertya, bowdenszakadás és a szezon úgy zárult, hogy nincs elektronika a motoromon), de ezek mind kivédhetőek, tényleg csak oda kell figyelni a motorra és jó gazdája lenni (persze nem mindegy kié volt..) :)
A 125 ös jogsit mindenképpen lerakom.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mennyire megbízhatók ezek a motorok. Mint már írtam túráznék is vele, tegyük fel egy jó állapotú motorhoz jutnék, a nagy távolságot, és esetenként az autópályát bírják? Nyilván nem 160 tempóról beszélek. amire kíváncsi vagyok hogy , az olaj pumpa álltalában megbízható, vagy jobb inkább keverni bele a benzint
Nehéz olyat kifogni amelyiknek volt gazdája, ha meg 50-esként nézelődsz akkor az esélyed tényleg nagyon kevés. Ha jót veszel elindulhatsz vele akár túrázni is, ha kifogsz egy szart, akkor megutálod, a város faluból/városból nem fogsz merni kimenni. Egyébként a fogyasztás 4.5-7.5 liter (csukló, setup). Mire vagy kíváncsi egyébként?
Nincs korlátlan jogsim!
Csak B. De nekem a formája nagyon bejön, és persze nem megy rosszul sem!
De nem száguldozásra kell, csak laza motorozásra, esetleg kisebb túrázásra. Próbálok fórumokon nézelődni véleményeket, de csak szélsőséges véleményeket olvasok, valaki szerint vagy nagyon jó vagy nagyon rossz.
Nem gyerekmotor, sokan járnak ettől gyengébb motorokkal, viszont ha korlátlan jogsid van inkább gondolkoznék kevés pénzből egy régebbi 4t 500-600-as motorban, mert a fogyasztása hasonló és ha nem pályázni akarsz akkor az élmény is jobb. Megbízhatóbb stb.
Az lenne a kérdésem, hogy vennék egy rs 125 öst, ez a moci hány éves korig nem ciki? Én már 35 vagyok, nincs sok pénzem motorra, kell az másra is, sokat töprengtem hogy milyet vegyet, de nekem az aprilia tetszik a legjobban.
Ezek nem gyerek motorok?
Nyugodtan rakhatsz fel más mintázatú gumit. Biztos változni fog a viselkedése, már csak a gumik állapota miatt is. De ettől még motorozható biztonságosan. A teleszkópodban csak az egyik szárban van rugó a másik csak csillapít. Apriliáknál ez bevett szokás, gyárilag ilyen.
Üdv! Tanácsokat szeretnék kérni, történt egy kis "balesetem" a hétvégén, felugrottam kb 30al egy 10centis patkára.. (menekültem a rendörök elől, ez a része lényegtelen )
Az első kerék sérült:
- a felni elgörbült -- elvittem szakemberhez, kigörgőzi, elvileg tökéletes lesz.
- az első gumi kiszakadt, veszek rá másikat. Itt jönne egy kérdés, hogy probléma,ha nem pont ugyanolyan mintázatú,mint a hátsó? Más lesza stabilitása?
A harmadik pedig, szemből nézve a bal teleszkóp alig fog valamit, kézzel tologatom fel le.. viszont a jobb oldalinak semmi baja. Nemtudom hogy eddig ilyen volt - e,mert nem volt még zétszedve, de ez vajon rázást, vagy instabilitást okozhta? elvileg szerintem a másik teleszkop nem engedi lecsuszni,mivel az tart tökéletesen..
Várom az épitő jellegü hozzászolásokat, előre is köszönöm!
Sziasztok! 2006os rsemhez fekete fejidom kellene és ami még fontosabb egy lábváltó mert letört amikor hasaltam a mocival.. Várom válaszaitok! Köszönöm!
Hanem azt lássák hogy vereted neki rendesen akkor szerintem nincs gond. Pedig én nem nagyon szeretek lassan menni.