Hali srácok! nekem sürgösen kelene!: Power elektonika(vezérlő) Km/óra csiga, Átlátszó hátsó lámpa búra, Hátsó kapaszkodó! egy 1998.12. Aprilia Rs Replica 125 höz! A képen látható a moci!
kiscsende@freemail.hu / 06302467370
Még mindíg keresek első gumit jobb első lábtartó konzolt kormányvéget rezót rotax 122es gépemhez https://www.facebook.com/Gabes... vagy gabofreemail.hu9@freemail.hu
Segítsetek! az megoldható hogy 2007 es rs elektronikus dellorto vhst28cd karbi helyett felrakni egy dellorto phbh28BD ? Az elektronika be fog hülyülni tőle?
értem, azért köszi, valamit megpróbálok okoskodni, pl. megmérem hogyan/mikor ad áramot az elektronika menet közben (ott, ahol csinálja azt amit írtam)..
egyébként 7100-as elektronika van benne, megnéztem
Hát igen, nagyon fontos hogy a karbi jól legyen be állítva!
Szerintem nem olyan nagy dolog persze el lehet vele lenni én ilyen miatt nem vinném szerelőhöz. Én magam szervizelem így olcsóbb is
Már így vettem a motort. Nem volt power benne de az összes többi folytás ki van véve belőle vettem bele egy powert mert azt hittem az a baja de hiába nyitott nem lett jobb, ekkor arra gyanakodtam hogy biztos keveset kap de végül egy szerelő srác mondta hogy tébedés mert pont hogy sokat kap be kell állítani a 132 es főfuvihoz a karbit
kiscsende@freemail.hu / 06302467370