Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia érdekelne az idomszett de nem emailozok.

Ez az a kék szinű amit anno hirdettél ?

Beszélnünk kellene.
Mert más is érdekelne.
A számom 0620 3456 194.
Sziasztok van pár eladó cuccom nagyon olcsón, mert nálam már csak a helyet foglalja.
-Aprilia RS125 ‘98-ig ülés alatti "Y" idom
-Aprilia Af1 Futura faridom hátsó üléssel együtt
-Aprilia Af1 segédváz
-Aprilia Af1 km óra
Kép van mindenről. Egybe az egészet 10ezerért odaadom. Külön ha kell valami megegyezünk az árán.
kiscsende@freemail.hu
Üdv.
Hívd fel őt neki elég sok mindene van mindenféle motorhoz..
06-30-405-3450
Sziasztok keresek első gumit + jobb első lábrató konzolt S.O.S rotax 122re
Power elektronika eladó!
Eladó Rotax 123 blokk alkatrészek!
Érd.: rotax.123@freemail.hu
hello!
erdekelne rotax 123 alaplap, ha van valakinek elado, irjon nekem
markisa_17@yahoo.com
Küldj egy e mail-t , adok képeket róla!
Rotax 123 tömítésszett maradék:

Blokk közép, 2 db hengertalp tömítés, komplett hengerfej (égéstér, víztér) o-gyűrűk, membrán tömítés, power tömítés, kipufogó konzol tömítés.

Ár: 3500 Ft

Rotak 122 tömítésszett maradék.

Blokk közép, hengertalp.

Ár: 1000 Ft.

123-as repedt víztérfedél van még, posta megoldható, ha egyben elviszel mindent állom a postát.
a digitális fordulatszámérö lehet érdekelne.
Ne haragudj, hogy nem írtam, kiment a fejemből, meg most estére értem haza, nem tegnap. Nem hiszem, hogy erre van szükséged, de ha mégis akkor olcsón megválokttőle, és 2009-es rs-ről való+felújított.
Nos? Fejlemény?
Eladó RS alkatrészek, majdnem minden van, ha valami érdekel érdeklődj e-mailben!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Üdvözlet!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de motor vásárlása előtt állok. Egy Aprilia 125-ös RS, vagy AF-1 a kiszemelt.

Kérdésem az lenne, hogy ezekről a típusokról mi az általános vélemény? Az olasz Aprilia van annyira megbízható mint a japán motorok? Illetve az alkatrészek mennyire drágák hozzá?

Köszönöm előre is!
a henger érdekelne. ára?
ára?
Udv ez komplett blokk!1-2dolog hianyzik csak rola van olaj le ereszto csavarom de gozom nincs hogy jo e a 122 rotaxba esetleg telon meret egyeztetes alapjan megtudjuk ! 06 20 375 7104
2000es rs lengővilla é felni jó gumival eladó, van hozzá hátsó tárcsafék is kompletten, 20.000 huf
Szia!Olajleeresztő csavarod van? A rotax 123-nak az olajleeresztő csavarja jó a 122-esbe?
123 rotax blokk egyben vagy darabokban elado! Erd 0620 37571 04
magasabb a gumid akkor gyorsab a motor minimálisat
Olajleeresztő csavar nincs valakinek 122-esbe?Vagy a 123-asnak is jó?
160/60 vagy 150/60-as kellene.
https://www.facebook.com/Gabes... vagy gabofreemail.hu9@freemail.hu irj rám mi mennyi + jo lenne pár kép is