Hengerfej síkolás megvolt ?
Nekem volt egy husqvarna wr 125 amit 2naponta meg kellett síkoltatani mert hengerfejes lett és belefújt a vízbe !
Eladtam egy hét után........ 2 nap múlva szintén HF-es lett :)
Nekem is lassan kész az RS ?
Hány Bar kompresszió van benne ?
Kizárt...
Meg volt de frissen esztergált a menet benne.
Ha képet megnézed nem igazán tudja megsérteni szerintem. Teljesen jó volt mikor össze raktam megszorultak a csavarok is jól.
Sziasztok! Szerelgetve volt a moci ma és minden mit akartunk ki lett cserélve de a km óra érdekes dolgokat csinál a digitális óra nem mutatja mennyivel megyek majd gondol egyet és felugrik 200 ra majd megint semmi! Mi a gond valamit nem jól tettünk vissza vagy mi? Segítsetek hol keressen a hibát!
Létezik az hogy 300km van a motorba minden ki van cserélve szinte és akkor a henger fej tömítés meg el szál? (Abból is új lett rakva)
Ezért nyomná ki a vizet akkor mert át dolgozik és így még nyomást is csinál a víznél és akkor felnyomja?! A sűrítési végnyomás is ezért lehet kevés akkor...
Akkor a hengerfej tömítéssel lehet a baj?
Ha az akkor kicserélem a henger fej tömítést és mondjuk még körbe pasztázom egy kicsi az úgy még jobb lenne nem?
sziasztok. Vettem egy 2007-es RS-t a poveres fajtát és a CDI-ről lenne egy kérdésem:D ismerem a kiiktatását a folytásnak hogy átkell vágni az áthidalást:D 5-6 ezres fordulatnál megtorpan kicsit a motor ugye a folytásnak köszönhető elvileg csak a CDI hátulján egy fekete gumis anyaggal van kiöntve ahol az áthidalást kell elvágni az gyárilag mien ott? mien anyagbólvan? vagy mivel ilyen gumis anyaggal fölvan töltve az a hely ezért kivan véve a folytás?:D
Szedtem ki belőle jónak tűnt de mikor haza értem megint felnyomta valamiért. Nem értem nem értem mi lehet. Nem dolgozik bele í vízbe akkor olajosnak kéne lenni elvileg de nem látni semmit se a henger fejnél se.
Bitubo gázos rugós tag: 25.000
34-es Dellorto karburátor 15.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Hátsó kerék tárcsával: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa: 10.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 3.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Karbon membrán: 10.000
Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor írj e-mailt légyszíves vagy érdeklődj telefonon!
Tel.:
06/30-40-33-613
06/20-49-18-679
Ma szedek ki belőle megnézem akkor úgy milyen.
De fura hogy megyek vele és utána le is hűl és a tartály akkor is tele van teljesen szinte. mikor be indítom melegszik kicsit és már nyomja is ki.
Kiszámolod, hogy 90 fokon mennyit tágul a hűtőrendszer és a hűtő folyadék és összeméred a valósággal (sztem ez a nehezebb verzió), vagy a min jelzés fölé töltöd a hűtővizet. Ennyire egyszerű
Tényleg nem a legjobb időpont volt. Csak zavarják a motorosokat :) Javasolnaám az Üllő-Ócsa "Ringet". Van ott egy-két tempós és belátható kanyar. Én ott vagy nagyobb körforgalmakban szoktam koptatni a lábtartót Hajrá!
egyszerű a válasz (szerény véleményem szerint : )
a max jelzés melegen -teljes üzemi hőfokon értendő...
tehaát mikor feltöltöd a rendszert
vagy 70 'C ossal kellene felönteni max ra
vagy (de inkább) "csak" minimumra töltsd -így marad hely a hőtágulásnak.
...szerintem ezt így kell
Mitől lehet az hogy a víz a kis tartályba fel megy teljesen és a kupakon át elkezdi engedni a vizet ?
Mikor belerakom a vizet kicsavarom a légtelenítő csavart és feltöltöm a "max" jelzésig. Megyek vele minden jó és mikor mondjuk megállók egy ideig (le is hűl ez alatt). És mikor megint beindítom fel melegszik kicsit és már engedi a kupaknál és teli van a tartálya.
A dugó nem dolgozik bele mert néztem jók a tömítések és akkor olajos is lenne ahol nem lenne jó.
Egyszerűen nem tudok rá jönni mi lehet a gond...
Gyertyát akkor venni fogok egy újat, az végül is sosem árt neki. Dugóval minden rendben. Vízre nem gondoltam, de állandó a szint ebből merem azt következtetni, hogy nem jut be az égéstérbe.
Tököm tele van vele. Ma nem tudok már videót csinálni mert az egyetemen rohadtam egész nap. holnap jelentkezem vele
Nekem volt egy husqvarna wr 125 amit 2naponta meg kellett síkoltatani mert hengerfejes lett és belefújt a vízbe !
Eladtam egy hét után........ 2 nap múlva szintén HF-es lett :)
Nekem is lassan kész az RS ?
Hány Bar kompresszió van benne ?