Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok,de ne itt légyszi ,inkább mentsd el a számom. köszi
Kicsit pontosabban meséld el, aztán tippelek! :D
El nem tudom már képzelni akkor. Neked van ötleted? Mert én/mi már olyan szinten vagyunk tanácstalanok, hogy beleuntam.
Ha zárva van a power egyszerűen elfogy az erő 9-10 körül, nem fogsz visszalassulni meg hasonlók, más lesz a baj. Nekem megy a mito 180-at (órán), power nélkül meg 150 körül, nincsenek drasztikus dolgok.
Ha aktuális lesz rád írok, addig is köszönöm.
Ilyen tünet nekem is előfordul....de nekem az a leg főbb bajom, hogy pl nem tudok vele egyenletes tempót tartani sem. 100 al nem tudok menni...max full gázon. az meg mi? :D fél gázon lazán menni kéne neki. eddig semmi baj nem volt. de ha pl megyek teszem fel 140. el nem tudom tartani, mert egyszerűen lassul lefelé. ( fék nem fog nem vagyok idióta ) egyszerűen szerintem 8 nál behúzza a nyelvet tehát nyit a power, aztán visszamegy vagy én nemtudom... gyűlölöm már megmondom őszintén
Linket nem tudsz róla véletlen, mert én nem találok róla.
szia! Nekem az k Rs eladó. Az amelyik kiforog. 2000-es évjárat ,külföldi papírok,fekete-sárga szép állapotban. Elül kifúj a kipuff,mert kinyúlott már kicsit a rugó,ennyi parája van. Siófok 250.000Ft

ha érdekel hívj a 30/274-15-82 számon.
erre már retettem a másik elektronikáját is,amivel még a száma is megegyezik,csak az egy power nélküli Rs ,de az kiforog.
ennyi,de addig úgy megy mintha a power nyitva maradt volna :))
Csak ennyi tünete van, hogy "letilt" és nem forog 8 nál többet? Vagy van más is ?
De 8000 nél nem forog tovább terhelés nélkül se?
Nekem is "letilt" power nyitás előtt, már az atya úristent is kicseréltem benne, még se jó, már most ott tartok hogy lehet cserélem a power elektronikát is, mert már már nem jöhet szóba -.-
Szia!
...nem tudom még eladó e (?)
láttam máshol is hirdetésben, Székesfehérváron eladó 210.000 -rendszámos
szerintem egy telefont megér
Sziasztok, érdeklődnék hogy Székesfehérvár, Veszprém, Pápa vonzáskörzetében nem tudtok e eladó 1998 évjárattól RS125öt, nem számít ha nem papíros, max keret 250000Ft.
A lényeg hogy szép állapotú és motorikusan is jó legyen.
A gyertya új benne és jó is... A powert,kiszedtem nem volt berohadva,beragadva és még mindig 8at forog. Ez lehet,h nem rossz hanem ilyen...?
oscotron@gmail.com
20/2632572
Oscotron egy elérhetőséged dobjál már mert van egy felesleges hengerem és megbeszéljük hogy neked mennyit érne meg
Van pár eladó alkatrészem 125-ös RS-re és Af1-re.
-Aprilia Af1 Futura faridom hátsó üléssel együtt
-Aprilia Af1 segédváz
-Aprilia Af1 km óra
-Aprilia RS125 ‘98-ig ülés alatti "Y" idom
Árak megegyezés szerint. Ha érdekel küldök képet.
e-mail: nagy122@freemail.hu
Csak most, 30-ért odaadom!
Eladó aprilia rs 125 alkatrészek!
-sérűlt henger(hónolni kell)
-sérűlt dugó(kis polírozással megoldható)
-sérűlt főtengely
-kiegyenlítő tengely fogaskerék 1db
-Af1 jobb lábtartókonzol
-1 db bal műanyag lábvédő
-Elgőrbűlt váltókar
-Elgörbűlt fékpedál
-Csúszott oldalidomok
Érdeklődni:(dadi1095@freemail.hu)
dúgó árba nem tudom oda adni, szerintem ha tiéd lenne te se adnád oda...
Nagyon jól néz ki de sajnos komplett blokkcserém lesz mert a kicsikém előző tulaja szétbarmolta mint kiderült és ez rengeteg pénzbe fog most nekem kerülni ezért a keretem a hemgerre 25-28ezer. de gondolom annyit nem engedsz az árból de ha ennyiért odaadod szívesen felajánlom az egyik vesémet és természetesen hálám a sírig fog üldözni